TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pomoc
Re: Pomoc
Lietadla sú pre chlapov. Tak ty to radšej ešte neskúšaj...halo![]()
co lepit, co lepit... nejake navrhy ?? poprosim okrem lietadiel, nechcem aby jolaus skoncil s modelarinou
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.
halo
o tom uz uvazujem davno. ale ked som videl rozrobeny ten co ho ma bugsbunny, tak som od toho upustil. ALE kedze on to nikdy v zivote nedokonci, aj ked to co je spravene je neskutocne, tak sa mozno do toho pustim. ci ?? len kam to potom dam. vsak to ma cez dva metre...
o tom uz uvazujem davno. ale ked som videl rozrobeny ten co ho ma bugsbunny, tak som od toho upustil. ALE kedze on to nikdy v zivote nedokonci, aj ked to co je spravene je neskutocne, tak sa mozno do toho pustim. ci ?? len kam to potom dam. vsak to ma cez dva metre...
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
Poprosil by som o radu skúsených užívateľov nitrolaku
Samozrejme na impregnovanie, presnejšie na impregnovanie modelu lietadla (už aspoň viete čo bude ďalšie po Stallione
)
Zatiaľ je mi jasné že treba nitrolak zozriediť cca 1:3 až 1:4 a potom jednoducho väčším štetcom ponatierať celý hárok šmykajdy? A či tento postup opakujete aj viac krát alebo stačí raz? Ďalšia vec je že retušovanie vodovkami by nemal robiť problém a náhodou keď mi ujde štetec mimo tak by mala ísť vodovka ľahšie dole navlhčenou vatovou tyčinkou, alebo sa mýlim?
Vopred ďakujem
Zatiaľ je mi jasné že treba nitrolak zozriediť cca 1:3 až 1:4 a potom jednoducho väčším štetcom ponatierať celý hárok šmykajdy? A či tento postup opakujete aj viac krát alebo stačí raz? Ďalšia vec je že retušovanie vodovkami by nemal robiť problém a náhodou keď mi ujde štetec mimo tak by mala ísť vodovka ľahšie dole navlhčenou vatovou tyčinkou, alebo sa mýlim?
Vopred ďakujem
Na stole: Kamov Ka-29 /Orlik/ 1:33; KV-2 /free/ 1:25
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80
"An architect's dream is an engineer's nightmare."
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80
"An architect's dream is an engineer's nightmare."