TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Cena primátora mesta Nitra /20.10.2012

Dody | 37
Name: Dominik

Re: Cena primátora mesta Nitra /20.10.2012

Postby Dody » 20 Oct 2012 19:03

Tak sem hodime male zhrnutie velmi zaujimaveho dna.
Zacalo to uz na dialnici, kde Patera brzdila jedna Audi A8. Potom sa nam dialnica zacala stacat trosku inym smerom ako sa mala, ale na akciu sme trafili aj tak. Dalsia vec bol obed, u ktoreho sme si mysleli, ze nas Petopato vedie na pole, kde si najprv nieco ulovime a az potom budeme moct obedovat. S tym suvisi aj jedna lekcia, ktoru sme absolvovali a este sa nam mozno zide, ceny su totiz celkom zaujimave :big smile: Cestou domov sme si trochu zopakovali vybrane slova po B a naucili sa aj nejake nove, ale inak pohodova cesta. Doma som zobral auto a valil som zase na Dakarske testovanie.

Akcia bola super, za co organizatorom dakujem

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 20 Oct 2012 19:12

počkaj, to bola tá reštika kúsok od školy, čo vám sľuboval petopato?
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

vasik1 | 48
Pán učiteľ
Name: Peter Vasaráb

Postby vasik1 » 20 Oct 2012 19:21

Určite sem prispejem ešte mnohokrát (lebo sa tu do mojich modelárskych kvalít stále naváža jeden vysychajúci modelársky prameň) ale v prvom príspevku musím aj ja poďakovať za výbornú akciu, skvelých ľudí a toho roku celkom ušlo aj to rozdelenie cien :wink: :victory: ĎAKUJEM!

Špeciálna vďaka a poklona patrí organizátorom.
Last edited by vasik1 on 20 Oct 2012 19:24, edited 1 time in total.

Dody | 37
Name: Dominik

Postby Dody » 20 Oct 2012 19:22

podla vsetkeho ano, ved to nebolo az tak daleko, len 15min cesty autom :D

Zax | 55
Name: Miro

Postby Zax » 20 Oct 2012 19:44

Takisto sa chcem podakovat vsetkym, ktori zorganizovali tuto sutaz, a takisto vsetkym, ktori mi nieco priniesli :wink:
ďakujem, dobre bolo a Zax, až dorazí o pol jednej ráno domov, určite dá fotiek za dva kýble, to je zodpovedný modelár a fotograf :victory:
Toudi neprehanaj, tu su iny majstri fotoaparatu, ja skor nedostatok kvality prebijam kvantitou (pozrel som do fotaka kolko som toho vlastne nafotil, a je tam toho skoro 500 kuskov... :beat plaster: Akurat to musim vytriedit, co ale asi dnes nebude, kedze minulu noc som toho moc nenaspal, takze odo mna najskor asi az zajtra :wink:

lowi | 45
Name: Vilo

Postby lowi » 20 Oct 2012 20:04

Tak jedna spoločná:

brano.k | --
Name: Brano

Postby brano.k » 20 Oct 2012 20:09

Tak aj mne sa podarilo prísť, vydieť a aj niečo pofotiť. Nabral som mnoho inšpirácie ktorá ma tlačí do lepenia po dlhej dobe. Podarilo sa mi zohnať aj moju srdcovku MI 24 hneď mi padla do ruky. Avšak netuším kedy sa do toho pustím. No a keďže mám aj zásobu plastových modelov neodolal som cene za striekaciu pištoľ (netuším či som kúpil dobre ). Výstava bola krásna ďakujem. Fotil som len klasizkým malým foťákom. Určite sa tu nájdu lepšie a kvalitnejšie zábery.Takže ja prikládám len foto čo som dnes nadobudol.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 20 Oct 2012 20:14

ved vies ako to on myslel :P
toto ho asi škrelo najviac :haha:

Image

nakoniec som to zmascel z originálu fotky, žiadne strihy z inej fotky :girl: (Paint rulez)
Last edited by toudi_sk on 20 Oct 2012 20:15, edited 1 time in total.
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

terenkoza | --
2K+
Name: marek

Postby terenkoza » 20 Oct 2012 20:15

skoda ze ja som dnes nefotil... tiez by som sem nieco zavesil :bad smile:
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 20 Oct 2012 20:16

skoda ze ja som dnes nefotil... tiez by som sem nieco zavesil :bad smile:
nevadí, na to by malo stačiť mať nasadené umastené ochranné okuliare a popozerať fotky, čo zavesí zajtra Zax :D

Return to “Archív 2012”