TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
M4A3 Sherman /GPM/ 1:25 - by Brzdič
Moderator: Oliver
Re: M4A3 Sherman /GPM/ 1:25 - by Brzdič
Co na to napsat Ondro. Tohle je další mňamka v Tvém podání. Tohle prostě miluju, excelentní práce.

"O, homo si scires, quantum doctrina valeret, numquam dormires, nocte dieque studeres." (Walter)
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
Ahoj díky ti Balů.
Po delší době pár fotek. Ne že by nebylo co dokumentovat, mám toho dost, ale nechtělo se mi.
Takže stručně.
Na modelbrnu jsem si vyzvedl dřevěnou podložku, namořil jí a nalakoval.
Podle jejího rozměru jsem si vyřízl karton na silnici, nalepil dlažbu a kanály.
Následovalo předstříkání spár zemitým odstínem a pak jsem vybarvil jednotlivé dlažební kostky různými odstíny, myslím že jich bylo 8, ale už si to nepomatuju.
Pak jsem nanesl oleje a rozetřel je ve směru jízdy plus jsem je tupoval.
Po týdnu schnutí jsem na silnici nastříkal prachové odstíny ředěné vodou.
Domeček si prošel oleji a nasadil jsem okenice a vývěsné štíty. Za ty bych moc chtěl poděkoval Štefinovi a Teovi odvedli super práci a úžasně domek oživili.

Po delší době pár fotek. Ne že by nebylo co dokumentovat, mám toho dost, ale nechtělo se mi.
Takže stručně.
Na modelbrnu jsem si vyzvedl dřevěnou podložku, namořil jí a nalakoval.
Podle jejího rozměru jsem si vyřízl karton na silnici, nalepil dlažbu a kanály.
Následovalo předstříkání spár zemitým odstínem a pak jsem vybarvil jednotlivé dlažební kostky různými odstíny, myslím že jich bylo 8, ale už si to nepomatuju.
Pak jsem nanesl oleje a rozetřel je ve směru jízdy plus jsem je tupoval.
Po týdnu schnutí jsem na silnici nastříkal prachové odstíny ředěné vodou.
Domeček si prošel oleji a nasadil jsem okenice a vývěsné štíty. Za ty bych moc chtěl poděkoval Štefinovi a Teovi odvedli super práci a úžasně domek oživili.

- mato_kolo | 43
- Name: martin kolodzejcik
Ahoj, do telto "zeleninovej techniky" ja moc nelezem ale mas to ako vzdy v tvojom podani nadherne! gratulujem!
Práve na stole - P50, uz hotovo - Galéria Mato kolo
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
Je to paráda, ako obyčajne...
Na tie okenice by to chcelo nejaké kľučky, alebo čo....
Na tie okenice by to chcelo nejaké kľučky, alebo čo....
tak to hnízdo s těma vajíčkama je prostě drsný...
ty bys to mohl vyrábět na Velikonoce...
Na stole :
152 mm kanónová houfnice vz. 1937 / GPM+Renova Model / 1:25
Hotovo :
KRAZ 255 B / Renova Model / 1:25
Daimler-Benz DB 601 / KartonModels.cz / 1:33
152 mm kanónová houfnice vz. 1937 / GPM+Renova Model / 1:25
Hotovo :
KRAZ 255 B / Renova Model / 1:25
Daimler-Benz DB 601 / KartonModels.cz / 1:33
Ahoj
Trak-Tor ... jsem si říkal jestli si někdo všimne že tam nejsou, abych je nemusel dělat. Ale když sis všim ty, tak budou další, no a tak jsem je tam dodělal, nakonec to zabralo jen pár minut.
Tak díky za nakopnutí.
Jan Noga ... no jelikož jedno vajíčko má cca 2mm, asi by to moc koledníků nepotěšilo.
Trak-Tor ... jsem si říkal jestli si někdo všimne že tam nejsou, abych je nemusel dělat. Ale když sis všim ty, tak budou další, no a tak jsem je tam dodělal, nakonec to zabralo jen pár minut.
Jan Noga ... no jelikož jedno vajíčko má cca 2mm, asi by to moc koledníků nepotěšilo.
Re: M4A3 Sherman /GPM/ 1:25 - by Brzdič - Hotovo
Gratulujem k dokončeniu perfektného modelu. Stavbu som sledoval skoro od začiatku a len som sa divil, čo dokážeš.
Na stole: San Salvador
Hotovo: Nautilus, Michalská veža, Kaiten-1,...
Hotovo: Nautilus, Michalská veža, Kaiten-1,...
Re: M4A3 Sherman /GPM/ 1:25 - by Brzdič - Hotovo
Nikde nevidím ten plagát Beatles...
Ale inak šupa! Gratulujem!
Ale inak šupa! Gratulujem!