spomínaná mobilná verzia.
nedá sa mi zmenšiť na mobile celá stránka (stiahnutím prstov), zväčšenie funguje (roztiahnutie prstov) tým pádom vidím na displeji mobilu iba prvý stlpec fora, ostatné stlpce (témy, príspevky, posledný príspevok) nevidím. Musím vchádzať do každej témy, preklikávať a aj tak sa nedostanem do posledného príspevku, čo dosť trvá, dlhé rolovanie.
V minulej verzii to fungovalo na mobile, verím, že sa to opraví.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Fórum - Update fóra - phpBB3.1.x
Moderator: Fito
Re: Update fora - phpBB3.1.x
Papierový člen plastikového klubu
Tak Tipy a triky, by uz mali byt komplet prelinkovane, ak by niekto nasiel chybu, dajte vediet opravim...
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
pri každom linku "The requested page “tips_tricks_1-2 (1-3, 2-2 atd)” is not available."Tak Tipy a triky, by uz mali byt komplet prelinkovane, ak by niekto nasiel chybu, dajte vediet opravim...
Chrome aj Edge
Armin is the best
Skus, teraz, malo by byt fixnute.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
už je to OK, len neviem či to tak má byť, ale keď kliknem na diskusiu k Tipom a trikom, otvorí mi to prvú stránku a nie posledný príspevok, ale to je už maličkosť, kto chce preklikne sa na koniec 
Armin is the best
No to je zaujimavy napad, aby to tak fungovalo, ale ma to chodit na vlakno s diskusiou, tak ako to je teraz.
Zdravím.
Dve veci by som pripomienkoval ak môžem:
Prvá ma trošku irituje. Keď si prezriem nejakú tému, v ktorej sú mnou neprečítané príspevky a vrátim sa do nadradeného subfóra pomocou "back" v mojom prehliadači, stále téma svieti ako neprečítaná. Keď dám stránku obnoviť, tak sa zmení na prečítanú. Akoby môj prehliadač niečo čítal z cache. To mám ale v prehliadači zakázané. Predchádzajúca verzia fóra mi to nerobila. Je takéto niečo možné ovplyvniť tým ako je stránka napísaná/aké používa prvky? Pri hľadaní riešenia na webe som našiel nasledujúce http://stackoverflow.com/questions/4630 ... is-pressed V programovaní php na nete sa nevyznám absolútne vôbec. Možno je ten odkaz úplne off topic. Mám Firefox 41.0, Win XP
Druhá je iba na doplnenie do zoznemu vecí na opravu. V osobných nastaveniach, v nastavení skupín užívateľov, v upraviť členstvo, v časti "bez členstva" by podľa mňa mali byť možnosti "hide relax", "hide vrakovisko" atď. ako samostatné zaškrtávacie políčka a nie ako možnosť vybrať si jednu možnosť z týchto.
Dve veci by som pripomienkoval ak môžem:
Prvá ma trošku irituje. Keď si prezriem nejakú tému, v ktorej sú mnou neprečítané príspevky a vrátim sa do nadradeného subfóra pomocou "back" v mojom prehliadači, stále téma svieti ako neprečítaná. Keď dám stránku obnoviť, tak sa zmení na prečítanú. Akoby môj prehliadač niečo čítal z cache. To mám ale v prehliadači zakázané. Predchádzajúca verzia fóra mi to nerobila. Je takéto niečo možné ovplyvniť tým ako je stránka napísaná/aké používa prvky? Pri hľadaní riešenia na webe som našiel nasledujúce http://stackoverflow.com/questions/4630 ... is-pressed V programovaní php na nete sa nevyznám absolútne vôbec. Možno je ten odkaz úplne off topic. Mám Firefox 41.0, Win XP
Druhá je iba na doplnenie do zoznemu vecí na opravu. V osobných nastaveniach, v nastavení skupín užívateľov, v upraviť členstvo, v časti "bez členstva" by podľa mňa mali byť možnosti "hide relax", "hide vrakovisko" atď. ako samostatné zaškrtávacie políčka a nie ako možnosť vybrať si jednu možnosť z týchto.
Mě tu chybí možnost (tlačítko) označit příspěvky jako přečtené. Pokud tu někde je, můžete mě nasměrovat? díky.
Ja by som mal dotaz. Pomizli mi nejaké fotky, robíte ešte niečo aj s tým alebo ich bude treba na novo nahrať? Konkrétne to je v galérii a pri modeloch na stiahnutie