TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Papierová klobása 2010, 24.-25.4.2010 Banská Bystrica

Bugatti | --
Name: Marcel

Re: Papierová klobása 2010, 24.-25.4.2010 Banská Bystrica

Postby Bugatti » 28 Apr 2010 21:55

Fotky zajaca Terezky Jankovičovej sú u mňa. a Mariana. Ako náhle sa mi podarí dať dokopi aspoň väčšinu fotiek, za cd ich napálim komukoľvek

Bugatti | --
Name: Marcel

Postby Bugatti » 01 May 2010 08:52

Fotky mi poslali Marek, Marian, BzaňoV chystá sa Burton. Ešte niekto fotil na akcii, prípadne na chate?

Misiken | 30
Name: Michal

Postby Misiken » 01 May 2010 10:36

ehm ,šak bugati ja som fotky pridal na net posťahuj a vyber z toho niečo .

Tu klikni : viewtopic.php?f=43&t=2090&st=0&sk=t&sd=a&start=100

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Postby petopato » 04 May 2010 07:00

Bugatti wrote:Fotky zajaca Terezky Jankovičovej sú u mňa. a Mariana. Ako náhle sa mi podarí dať dokopi aspoň väčšinu fotiek, za cd ich napálim komukoľvek

A prečo nie sem na fórum? Autorka modelu nedovolila kvôli autorským právam?
A fotky z chaty nebudú?

Paly | 39
Name: Paľo

Postby Paly » 17 May 2010 22:20

Super akcia, zabudnutie na PROBLÉMY, STRES ..... keby sa konala častejšie, nazval by som ju terapiou :D Nič nieje dokonalé, a priznám sa, nikto ma tu skoro nepozná, tak nevie že jedným z rozhodcov som bol aj ja, na to čo vám vadilo neviem čo mám napísať, keď si už každý spravil svoj názor sám, a niektoré radšej nekomentujem. Aj ja mám svoj podiel na tých nedokonalostiach, teda na tých čo tam podĺa vás boli. Ale to čo by som sem mohol napísať si nechám pre seba, presne viem ako by sa na to reagovalo - ,,chaos, hlupák, slepý ,, alebo možno nie. Robili sme čo sme mohli, Bugattimu a spol. možme ďakovať, že sme to vobec mohli robiť a boli tam, že som ja osobne spoznal nových super ľudí a že som si ešte viac uvedomil že nejde o priepastné porazenie súperov ktorí nám potom budú závidieť a odkukávať čo sa dá. Tešme sa, že máme naozaj nádhernú záĺubu, vzácny talent stvoriť z ,,praobyčajného ,, listu papiera všetko čo tento svet kedy uvidelo. Medzi ,,svojimi,, sme sa tam nemohli cítiť zle...ak nemám pravdu tak mi dajte silný špagát.......
Aby som nezabudol, zajačik najmladšej účastníčky bol pre mňa najmilším prekvapením aké som za dlhú dobu zažil, hrdí to rodičia! nabudúce takých výtvorov privítam plné stoly :)
Držte sa,
Paly
Live hard, ride easy.

Return to “Archív 2010”