TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Úlovky techniky (nejen) na Mladoboleslavsku

maťko85 | 40
Name: Martin Hašlar

Re: Úlovky techniky (nejen) na Mladoboleslavsku

Postby maťko85 » 04 Oct 2015 19:08

Tak to jsem na fotku(y) zvědav, vypadalo to fakt zajímavě. A zaujal mne právě ten rámový návěs, ještě jsem na vlastní oči tento typ neviděl. Jinak na mostě jsem nebyl už něco přes dva měsíce, hlavně kvůli novému foťáku, který jsem byl nucen pořídit (je dost velký a byl taky hodně drahý, ostatně sám uvidíš, až se potkáme :wink: ).
Jinak za měsíc září (september) jsem odfotil tyto dvě soupravy:

1) od firmy Nosreti, v obci Holice:

2) od firmy Bohnet, Německo, u čerpací stanice Benzina-Osice:

maťko85 | 40

Postby maťko85 » 06 Dec 2015 11:51

Za měsíc listopad se mi podařilo odfotit těchto pět souprav:

1) od firmy Felbermayr, souprava odstavena na parkovišti u 13. brány Škoda auto.

2) od firmy Hegmann transit, souprava odstavena u čerpací stanice na dálnici D11.

3) od firmy APB Plzeň, souprava odstavena u obce Valy u Přelouče.

4) od firmy Specialtransport Nosreti, obě soupravy odstaveny v Holicích u Hradce Králové.

iconmaster | 37
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 06 Dec 2015 12:40

Tie kombinacie THP modulov su paradne :victory: Zvyknes si robit aj nejaku detailnu fotodokumentaciu techniky alebo skor len taketo pohlady celej supravy?

maťko85 | 40

Postby maťko85 » 07 Dec 2015 01:21

Jsem rád, že se líbí, taky jsem vždy fascinován. Proto rád jezdím tyto nadměry fotit :P .
Co se týče provádění detailní fotodokumentace - tady záleží na aktuální situaci. Pokud je odstavená souprava bez dozoru doprovoďáků nebo šoférů souprav a mám dostatek času, tak si občas udělám i detailní fotky , které mám v PC :wink: . Naposledy jsem tak učinil vloni u soupravy od Hanyše (na straně 11) a udělal jsem si pár detailních snímků. Jinak v přítomnosti šoférů doprovodu a souprav fotím raději celkové sestavy v povzdálí - nechci je zbytečně provokovat a dráždit.

iconmaster | 37
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 07 Dec 2015 09:53

Ja mam celkom dobre skusenosti, ze ak vysvetlis preco a naco fotis, zvycajne nemaju nic proti :wink:

maťko85 | 40

Postby maťko85 » 09 Dec 2015 00:50

Já s tím taky nemívám problémy, jenom jednou se mi stalo, že se řidiči malé soupravy moje focení vůbec nelíbilo. A v jiném případě na mě šoféři čuměli, jako kdybych spadl z Marsu. Ale zase na druhé straně se mi jednou řidič doprovodného vozidla nabídnul, že mi odjede stranou, abych mohl fotit :jawbone: .

maťko85 | 40

Postby maťko85 » 17 Jan 2016 22:14

Za měsíc prosinec jsem odfotil tyto soupravy:
1) od Garantransport, obě soupravy odstaveny na parkovišti na D11.

2) od Dan-Czech specialtransport jako vánoční dárek :P . Odfoceno na parkovišti u obce Bochov, přeprava generátoru.

maťko85 | 40

Postby maťko85 » 07 Feb 2016 20:59

Minulý víkend v sobotu jsem v Holicích u Hradce Králové odfotil tuto soupravu:

Převážela se první z celkových dvou částí zařízení pro posunování a pokládání potrubí do moří a oceánů, na trase Sviadnov - Mělník. Nejvíce mne však pobavil komentář k nákladu jednoho staršího muže k ženám, se kterými šel ve skupince, že prý k čemu to ženské mají, snad na vyorávání brambor :haha: .

maťko85 | 40

Postby maťko85 » 21 Feb 2016 19:17

Před dvěma týdny v pátek jsem odfotil na dálnici D11 tyto dvě soupravy, které spolu jely v konvoji ze Sviadnova do Mělníka:

A společné fotky:

maťko85 | 40

Postby maťko85 » 31 Mar 2016 18:15

Na konci února jsem u obce Písková Lhota u Kolína odfotil tuto soupravu, která jela ze Sviadnova do Mělníka.

Druhý den tudy projížděla druhá souprava na stejné trase a pro obyvatele obce Hřebeč musel být zajímavý pohled, když se zde na cca hodinu sešly pohromadě obě soupravy :still dreaming: .

Return to “Zaujímavosti // Watch this!”