TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Čo ma teší...
Re: Čo ma teší...
Hm, jediný zápas, ktorý som videl bol ten s Fínskom, čo prehrali... Nabudúce sľubujem, že pozerať nebudem nič, potom sa im nedarí. Na druhú stranu, prehrali sme so zlatým medailistom, takže v pohode.

žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Ja som sa na ten posledný zápas ani nedíval, ale našim som veril. Za ten výkon si ten bronz zaslúžia. Klobúk dole a palec hore!
Chlapci hrali obetavo a hlavne tímovo. Potešili nejedeného slováka/slováčku.
Nakoniec sa radovali aj fíni vo finále k historicky prvému olympijskému zlatu, čo ma tiež potešilo.
Nakoniec sa radovali aj fíni vo finále k historicky prvému olympijskému zlatu, čo ma tiež potešilo.
"Ži preto, aby si niečo dokázal.
Dokáž niečo, aby vedeli, že si žil."
Že som včera nafúkal policajtom do dregera a nevzali mi papiere...
Dávajte si pozor. Nie je to volovina. V aute už druhý rok stále nosím rozprašovač na dezinfekciu rúk /samozrejme s roztokom s obsahom alkoholu./
Tie ich nové prístroje sú nesmierne citlivé. Asi päť minút pred tým som si ako stále osprejoval ruky. A potom ma zastavili. Fúkate priamo z kabíny na čidlo dregera.
A som bol pozitív. Ale som mu natvrdo povedal, že ideme na odber krvi. Tak sme pátrali, že čím to asi je. Nakoniec tam nasadil ten onen /neviem ako sa to/ a fúkal som priamo do prístroja.
A negativ.
Nezažiješ, neuveríš.
PS: no keby tam bol nejaký Rambo, tak neviem, neviem...
Potom sme si aj celkom fajn pokecali. Správni chlapci.
Dávajte si pozor. Nie je to volovina. V aute už druhý rok stále nosím rozprašovač na dezinfekciu rúk /samozrejme s roztokom s obsahom alkoholu./
Tie ich nové prístroje sú nesmierne citlivé. Asi päť minút pred tým som si ako stále osprejoval ruky. A potom ma zastavili. Fúkate priamo z kabíny na čidlo dregera.
A som bol pozitív. Ale som mu natvrdo povedal, že ideme na odber krvi. Tak sme pátrali, že čím to asi je. Nakoniec tam nasadil ten onen /neviem ako sa to/ a fúkal som priamo do prístroja.
A negativ.
Nezažiješ, neuveríš.
"Komu není dáno, tomu se nedá dát." J.Werich
Ak sa nemylim, tak nemusis hned na krv, ale po 15tich minutach mozes opakovat test na mieste. samozrejme tych 15 minut stravit vonku, dychnaim cerstveho vzduchu a nie v kabine. mnoho liekov, ale aj jedal( Mila keks) sposobi, ze budes pozitiv, ale to by sa malo po 15tich minutach stratit. Tiez som pocul pripady, ze ludia nadychali len z toho, ze viezli niekoho kto pil a v spolocnej kabine bolo celkom slusne nadychane.Že som včera nafúkal policajtom do dregera a nevzali mi papiere...
A negativ.
Nezažiješ, neuveríš.
PS: chvalim, ze si zodpovedny
Ja som pred pár rokmi takto nafúkal z ústnej vody...ráno rýchlo umyť zuby, vypláchnuť ústa, obliecť, šup do auta a za pár metrov hliadka...jasné že nula celá nula skoro nič, ale hneď že, Aaaa pán vodič pili sme? Tak som povedal čo vo veci a počkali sme 10 minút pokecali, dali repete a už OK
Niekedy stačí použiť ostrekovače čelného skla a cez vetranie auta z toho vodič nafúka
a čo sa týka ozajstných alkoholikov, z krvi vždy vyjde viac ako z dychovej skúšky, cca o 0,2- 0,3 promile
Live hard, ride easy.
Def Leppard moze byt, dobreeee.
Aktualne uz platne nemam kde pustat ale mam este napr. stary dobry Iron Maiden Live after death na LP a to je peknucky zvuk teda
Tak si ho aspon na original CD pustim obcas 
Aktualne uz platne nemam kde pustat ale mam este napr. stary dobry Iron Maiden Live after death na LP a to je peknucky zvuk teda
- Ing. Spendlik | 44
- Name: Tomáš