no dufam ze to dototo... no, dokoncim
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
9P133 ŁUNA-M /MODEL-KOM/ 1:25
Moderator: Oliver
Re: 9P133 ŁUNA-M /MODEL-KOM/ 1:25
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
Ako mozes pracovat v takom bordeli? O co lepsie by sa ti robilo, keby si mal poriadok a cisto.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
To si ešte nevidel môj stôl
som rád že m ešte nevyhodili z domu
dobre ideš Terenkoza len tak ďalej.
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu
halo
ale no tak pani... to ste nikdy nepoculi, ze kde sa robi, tam je bordel ?? a ze cisty stol je podozrivy ?? to kde ste vyrastali ... hmmm
nevadi, mam jednu novu fotku :
ked to fotim, tak mam zelene one, akoze zaostrene, ale ked to hodim do kompu, tak je polka rozostrena... ale tato je spickova
ale no tak pani... to ste nikdy nepoculi, ze kde sa robi, tam je bordel ?? a ze cisty stol je podozrivy ?? to kde ste vyrastali ... hmmm
nevadi, mam jednu novu fotku :
ked to fotim, tak mam zelene one, akoze zaostrene, ale ked to hodim do kompu, tak je polka rozostrena... ale tato je spickova
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
Salut ,ja sa uz neviem dockat, kedy to bude, od kedy som to videl nazivo.Drzim palce..tie nalepky su super, ozivia.Neviem preco som si myslel, ze ta raketka ma zelenu farbu, ale tato kombinacia sa mi paci ovela viac..sledujem Lu.
halo
takze toto je aktualny stav:
kedze to ma vo viedni vyhrat, tak by som to mohol aj dokoncit, ci ??
ale este chyba:
zrkadla, zadne take koleso s nejakym zameriavacim pristrojom, tie podoperacie one 4ks, drziaky bocne raketove, zdvihak, dopredku lano tazne, lano na zeriav a hak, hydraulika do zeriavu a dva kanistre... no proste radost pohledet
drzte mi palce, nech ma nechyti dupacia chut
takze toto je aktualny stav:
kedze to ma vo viedni vyhrat, tak by som to mohol aj dokoncit, ci ??
zrkadla, zadne take koleso s nejakym zameriavacim pristrojom, tie podoperacie one 4ks, drziaky bocne raketove, zdvihak, dopredku lano tazne, lano na zeriav a hak, hydraulika do zeriavu a dva kanistre... no proste radost pohledet
drzte mi palce, nech ma nechyti dupacia chut
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
Aaaale toto predsa nieje konkurencia pre moju 251ku
vyhrám ja a hotovo
rozdup tooo 
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Nedup too
Máš to super.