TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Papierová hvezdáreň 2015 (2.7 - 5.7) 7. ročník
Re: Papierová hvezdáreň 2015 (2.7 - 5.7) 7. ročník
Neviem, či zrovna celý ploter, ale aspoň "čerstvo" vyrezané diely by som mohol doniesť.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Mäso a klobásky objednané. Keby ešte niekto mal záujem na klobásky, môže sa ozvať do "ss", ale už bez záruky, že budú...
ahojte mám prosbu ak má niekto doma staré natahovacie hodinky budíky alebo náramkové jednoducho už nepotrebné beriem, potrebujem kolieska mosadzné na steam punk dakujem ak nič nevadí skúsil som 
Hodiny nemam, ale na nete sa daju kupit taketo sady - http://www.aliexpress.com/item/Hot-sale ... .11.oEMjrQ
Edit: Inak aj vo vodomeroch starych bolo dost koliecok, skoda, posledny som daroval asi pred rokom. Ale myslim na teba, ked na nieco tak narazim tam poslem.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Ja sice zbieram budiky, hodinky a fotoaparaty, ale prave z toho dovodu icvh sice mam dost, alezaroven ziadny nie je navyse...
Ozaj... Toudiiii, prinesies mi bicykel? (mam si kupit galusky a vziat nejake naradie?)
Ozaj... Toudiiii, prinesies mi bicykel? (mam si kupit galusky a vziat nejake naradie?)
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
Nuž vyzerá to tak, že sa na hvezdáreň dostanem až v sobotu ráno... 
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
donesiem a môžem pozrieť, v akom je stave, ale zase mi nevrav, že z hvezdárne už chceš ísť na tom bájsikli domovOzaj... Toudiiii, prinesies mi bicykel? (mam si kupit galusky a vziat nejake naradie?)
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Halo
V kuloaroch sa suska ze dijde na navstevu aj burton
V kuloaroch sa suska ze dijde na navstevu aj burton
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
jasne a ja do hvezdárne niečo zlepím 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Týmto by som chcel oznámiť príslušným autoritám že môj pobyt na hvezdárni musím z rôznych dôvodov skrátiť. Prídem piatok popoludní a sobotu popoludní budem musieť zase odísť. Objednané hamburgre samozrejme ostávajú ak ich stihnem v spomínanom termíne. Kotlík na guláš bude pripravený len sa mi potom ozvite kto a kedy sa pre neho zastaví lebo nebudem mať k dispozicií auto. Buď tu alebo 0949 686 117