Inak, tie tenké pásiky papiera na bočných profiloch si tam ako nalepil tak pekne? Ak to nebol väčší kus papiera, ktorý si najskôr nalepil a následne odrezal prečnievajúci kus, ale lepil si to ako takýto tenký pásik, tak klobúk dole.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
DAF LF 260 / iconmaster / 1:25
Moderator: iconmaster
Re: DAF LF 260 / iconmaster / 1:25
No konečne nejaký postup! Už som myslel, že si sa na to vykašlal 
Inak, tie tenké pásiky papiera na bočných profiloch si tam ako nalepil tak pekne? Ak to nebol väčší kus papiera, ktorý si najskôr nalepil a následne odrezal prečnievajúci kus, ale lepil si to ako takýto tenký pásik, tak klobúk dole.
- developer10 | 41
- Name: Peter
To by som aj ja chcel vysvetliť toto ako sa dá, najlepšie v téme mesiaca zase niečo oživiť 
A potom tie oblé blatníky, toto tiež, tretíkrát ich pozerám a tretí krát nechápačka... Si proste frajer, len pokračuj, nie že na ďalšie fotky budeme čakať rok, veď už to máš skoro hotové!
Trim še
A potom tie oblé blatníky, toto tiež, tretíkrát ich pozerám a tretí krát nechápačka... Si proste frajer, len pokračuj, nie že na ďalšie fotky budeme čakať rok, veď už to máš skoro hotové!
Trim še
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Moc dobre to vyzerá, ďalší skvost sa tu pomaly rodí. 
Oliver
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Ďakujem páni za povzbudivé komentáre!
Ja nie som ten typ. Len mi všetko trvá..No konečne nejaký postup! Už som myslel, že si sa na to vykašlal
B, je správne. Aj som skúšal tú prvú metódu na podobných profiloch pri návese Benalu, ale nejak sa mi to neosvedčilo a napokon som skončil pri "pásikovej metóde". Ale nie je to nič zložité - naliepal som pásiky po úsekoch cca. 30 mm, ktoré som natrel lepidlom, trochu napol a priložil ku hrane a tak ďalej.Inak, tie tenké pásiky papiera na bočných profiloch si tam ako nalepil tak pekne? Ak to nebol väčší kus papiera, ktorý si najskôr nalepil a následne odrezal prečnievajúci kus, ale lepil si to ako takýto tenký pásik, tak klobúk dole.
Takisto je to celkom jednoduchá a osvedčená metóda z iných modelov, a aj toto som popísal pri sklápači Benalu.A potom tie oblé blatníky, toto tiež, tretíkrát ich pozerám a tretí krát nechápačka...