TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pokec
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Re: Pokec
uz som videl pratat sneh vselicim moznym, ale buldozerom nie 
vtedy stačilo sa ukázať v robote ... pár hodín chôdze v mraze a vetre tam, cviknúť kartu a potom naspäť
---
tiež máte radi rodinu?
---
tiež máte radi rodinu?
Znám velmi dobře, člověk se aspoň naučí mnoho nových nadávek ve starých nářečích. Připomněl si mi maminku mého kamaráda, která je celý život zvyklá žít poněkud nad poměry; vystudovala internu, v důchodu jí nějak přeply kolečka a přestoupila na celostní + homeopatickou medicínu, kterou samozřejmě cpe do ksichtu celé rodině. Její manžel je poměrně známý vysokoškolský pracovník, který svou nasranost ventiluje na chatě, kde seká dřevo, staví betonové krby apod. Tuhle její manžel + syni koupili nějaké maso a zrobili guláš; dotyčná přistoupila k plotně ochutnala, beze slova vzala plechovku s curry, řádně přisypala, zamíchla a důležitě odešla. "Maminko, také si dáte guláš?" "Ne, mě curry nechutná". Vánoce, příprava salátu v plném proudu, v nestřeženém okamžiku maminka do polohotového salátu vsype kilo uvařené rýže, dva jogurty a vše zamíchá (podotýkám, že většina surovin již byla vevnitř). Na dotaz, proč je tam rýže bylo obecenstvo poučeno: "Rýže udělá salát lehčím, navíc je lépe stravitelná, zabraňuje produkci volných radikálů a taky je to trochu čína a tu já ráda." V neposlední řadě jsem přihlížel situaci, kdy tato paní svého manžela dovedla skoro na pokraj srdečního selhání - pan profesor montuje STB k novému TV; dotyčná se usadí ve výhodné pozici a sleduje počínání. Profesor již dlouho nic moderního v ruce neměl, ale nechce ztratit tvář, čili schema ignoruje. "Co že si to vlastně studoval?" "Matematiku, maminko" .. "AHA." ... "No já bych řekla, že tady Ti teorie velkých čísel k ničemu nebude, raději zavolám do OTP" (ozývá se mručení, profesor rudne a snaží se narvat konektor do SCART zásuvky) "Nepotřebuješ strojnické tabulky nebo logaritmické pravítko?" (...) "Já hloupá doktorka jsem si zatím otevřela na internetu návod a URČITĚ to tak být nemá." STB letí na zem, pan profesor se rudý potácí do kuchyně a následně uniká nízkým letem na chatu. Maminka " Já vždy věděla, že je to muž k ničemu, samý vzoreček, ale v domácnosti abych všechno dělala já." Synové (3 ks) v tom vyrůstali a nutno podotknout, že sice mají nějaké šrámy, ale přežili; nicméně se raději tísní v žižkovském 2+1, než by žili s maminkou v prostorném 4+1.
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Sorry Martin, už je po nej.Neviem kam s tym skusim tu... Neviem niekto ako to tohto roku vyzerá s Presov model show?.. Minulý rok bola zrušená a a tak by ma zaujimalo ci tento rok sa to obnovi alebo tato akcia zanikla...
"Komu není dáno, tomu se nedá dát." J.Werich
Neviem či to sem patrí, ale našiel som to náhodou na nete, a nemôžem sa na to vynadívať.
No nie je to nádhera?!!!!!!!

No nie je to nádhera?!!!!!!!
"Komu není dáno, tomu se nedá dát." J.Werich
tak schválne, koho? 
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
neverímked KW tak jedine misiken![]()
ale potešia aj mňa
Armin is the best