TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Pokec

ivant | 49
2K+
Name: ivan

Re: Pokec

Postby ivant » 02 Feb 2012 18:59

stých veterinárskych sa aj mne ušlo ale tam je hrubšia stena a su asi aj nejaké mekšie aspon čo som jenu skušal tak su v archlieve :wink: ak zoženiete tie biele tak nejakých 100kuskov zoberiem aj ja mám to urobené na matkovač a seká to pekné kolieska na matky 2mm :P

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 02 Feb 2012 19:06

potreboval som vtedy lieh na propolisovú tinktúru pre otca (pár rokov dozadu, propolis bol zase od známeho, čo choval fčele),
a potom sa mi to podarilo zohnať cez kamoša, má známu magistru v lekárni a tiež "len" 85%, každý mal plnú hubu rečí, ale skutek utek
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

iconmaster | 38
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 02 Feb 2012 19:07

Vyhrabal som tie stare veterinarske, takto vyzeraju:

Asi su z ineho materialu nez tie "ludske" a preto su maksie. Ale mozno existuju aj kvalitnejsie kusy..

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 02 Feb 2012 19:19

Cauko, kuknem sa ti zajtra v skole a ak tam nebudu tak pozriem v sobotu v lekarni a dam ti vediet. A kolko by si tych ihiel potreboval orientacne?
napísal som mu, že 100 a viac ks ... vraj to chcete na vysekávanie z papiera (aspoň tvrdíte) :girl:
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

iconmaster | 38
Last man standing

Postby iconmaster » 02 Feb 2012 19:29

100 som pisal len preto, ze na tej stranke to predavaju len takto. Ale keby sa dalo dostat takyto rozmer, hadam 100 ksuov by problem nebol - ja tolko nepotrebujem, ale keby kazdy bral len po 10, rychlo by sa to rozdalo..

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 02 Feb 2012 20:03

to len orientačne (momentálne sú to aj tak len schrodingerove ihly), aj ivant písal 100 ks, tak mu nebudem predsa písať 4- 9 ks
:bad smile:

ivant | 49
2K+

Postby ivant » 02 Feb 2012 21:01

šak to stojí ked tak4centy 100 kusou 4eurá na čiernom trhu ich predáš po 10centou zarobenuo :P :haha:

iconmaster | 38
Last man standing

Postby iconmaster » 02 Feb 2012 21:02

Ved jasne, ide hlavne o to ci sa daju bezne zohnat alebo je to naozaj nedostatkovy tovar.. Tie 1.6-ky su troska drahsie, ale stale vychadza kus na nejakych 10 centov, co je pohoda.

ivant | 49
2K+

Postby ivant » 02 Feb 2012 21:04

podla mna len nejaké skľadovie, ľebo som dal zhánat aj dýľerom čo dodávaju tovar do zdravotných potrieb a ništ tak zato ber všetko čo jesto :wink:

iconmaster | 38
Last man standing

Postby iconmaster » 02 Feb 2012 21:23

No ked je to taky nedostatkovy tovar, ze nebudu mat v inych kutoch Slovenska, tak ponajhorsom si spravime objednavku z toho wehshopu alebo poprosime niektoreho Martincana aby nam vybavil kseft :big smile:
Edit: Este som na cosi natrafil - existuju aj ine ihly, nejake KANYLy, ktore by mohli existovat aj vo vacsich rozmeroch:
http://www.wikiskripta.eu/index.php/Zaj ... C3%ADstupu
Last edited by iconmaster on 03 Feb 2012 15:45, edited 1 time in total.

Return to “Rest room // Rest Room”