TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Stretko LV
Re: Stretko LV
hm no zajtra asi nie bo ako pozeram vacsine to sedi alebo aspon priblizne pasuje na toho 18.6. ja sa prisposobim vacsine .... teoreticky je moznu termin aj 11.6. 

Cizáci vraždíci cizáky, v pořádku.My vraždíci cizáky, dobrá.Ale cizáci, kteří nám pomáhají zavraždit cizáka, to sa mi zdá trochu podezřelé.
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Ja zajtra viem dojst, alebo potom toho 18-teho. Mimochodom, kto ma volaco objednane od Fita, a neni toho az tak vela, mozem prevzat na bratislavskom stretku buduci tyzden (zatial tam idem na 95%)..
Takže dnes asi nič (dvaja nie je stretko
), tak idem zavolať príbuzným z vidieka, volali ma asi pred dvoma dňami a niečo splietali o vreciach a piesku, ale nerozumel som dobre, lebo v pozadí bolo počuť čosi ako vodopád...
), tak idem zavolať príbuzným z vidieka, volali ma asi pred dvoma dňami a niečo splietali o vreciach a piesku, ale nerozumel som dobre, lebo v pozadí bolo počuť čosi ako vodopád...- iconmaster | 38
- Last man standing
OK.. veru, ta voda ohrozuje aj mesta vsade, boha do kedy bude este prsat?! 

- iconmaster | 38
- Last man standing
No tak chlapi, ako vidite tento piatok? Mne to zatial sedi 

Mne to tiez vyhovuje zatial...a ak sa najde odvoz tak by som urcite dorazil
s Ultrom som sa rozpraval a on sa ponukol ze berie auto. takze zatial sme kolky na tento piatok t.j 18.6.2010?
Cizáci vraždíci cizáky, v pořádku.My vraždíci cizáky, dobrá.Ale cizáci, kteří nám pomáhají zavraždit cizáka, to sa mi zdá trochu podezřelé.
- iconmaster | 38
- Last man standing
Super, teraz tusim okrem Blackangela to vyhovuje kazdemu, teda ak hovoris ze aj Ultrovi to pasuje. 

iconmaster wrote:teraz tusim okrem Blackangela to vyhovuje kazdemu
A možno si to prečíta aj on...
Takže o 17,00 ?