TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Cena primátora mesta Nitra /20.10.2012

RKK | --

Re: Cena primátora mesta Nitra /20.10.2012

Postby RKK » 21 Oct 2012 21:28

Ako pisal major, autorom toho Sea Kingu je pan Jakubco (sam som ho prehovoril, aby vystavil modely, co priniesol :victory: ). Model nikde nevysiel, nakreslil si ho sam. Mal tam este aj motorku Honda, ktora bola tiez uzasna.

Zopar detailov jeho modelov:

RKK | --

Postby RKK » 21 Oct 2012 21:31

A nějaký fotky někde budou?
Nejake fotky uz tu su, ale ako sa vravi, lepsie raz vidiet, ako stokrat pocut. Staci o rok napisat a pripravime ti stoly na vystavu/predaj :wink: .

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 21 Oct 2012 21:34

škoda, že nedoniesol aj Harriera, ale to je jedno, na výstave Majstri Ducha nám aj so Závislákom a Pesoicom padala sánka pri všetkých jeho modeloch
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

iconmaster | 38
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 21 Oct 2012 21:35

Vyzeraju uzasne :jawbone: aj ked sam robim prefarbovane papieraky, no toto trvalo nieco aj mne uverit, ze to nie je plast. RESPECT!

Zax | 55
Name: Miro

Postby Zax » 21 Oct 2012 23:59

Tu je nejake foto aj odo mna :wink: :
Papierove modely:

Zax | 55
Name: Miro

Postby Zax » 22 Oct 2012 00:08

Plastove modely:

spider | 34
Name: Stano

Postby spider » 22 Oct 2012 01:18

Pre mňa super akcia. Ďakujem všetkým, s ktorými som sa stretol/pozdravil/pokecal. Táto akcia mi dala zas chuti do modelov, len škoda že na to nie je toľko času, ako by to vyžadovalo :-(. Ešte raz vďaka.
правда у воді не тоне і в огні не горить
Working on: KrAZ 255b

sony | 41
2K+
Name: Martin Seemann

Postby sony » 22 Oct 2012 09:38

páni toto bola už aká skvelá akcia :wink: .. dakujem organizátorom za fajnovu akciu, pochlapili ste sa opäť raz.
pár modelov som si pozrel, no veľa som nefotil, nakolko som na to akosik nemal čas...Aspon pozriem čo ste nafotili vy.
Niečo nafotila moja prítulka a ja som si cvakol len pár figúrok, viacej som nestihol.
Nakolko ma chalani stiahli aj na bodovanie, tak môžte na mňa nadávať... Sasko na mňa nadával dosť pri hodnotení.. naháňal statočne.
S čím nie som akosik zmierený je poradie v leteckej, bo ja som si nezaslúžil zvíťaziť a budem to tvrdiť aj nadalej :haha: .. Hold boli tam lepšie exponáty ako môj Polikarpov, čo ma mrzí, že Hlavou Henschel sa ani neumiestnil, bo si to zaslúžil... No poznáme to, bodovanie je na momentálnom úsudku hodnotiacich...
Každopádne som sa cítil skvelo, až mi to rýchlo ubehlo. Súťaž v Nitre stojí za to! Kto nebol nech banuje.
O rok isto zas..
Dakujem všetkým...
Inak dobre že Vilo pridal spoločnú, ja ju nebudem môcť pridať skorej ako o týždeň, lebo som si foťák akosik v tom zhone zabudol dnesky ráno pri mojej milej v BB :beat brick: .. netuším na čo som myslel :haha:
Toudi dík za gumu (na modelovanie) a fičurinky, pishovi za super pravítka a ostatným za pokec a priateľskú atmo :victory:
Papierový člen plastikového klubu

Fito | 51
Admin
Name: Fito

Postby Fito » 23 Oct 2012 07:23

Ja len tolko k tejto veci, ze lepsia vystava na Slovensku neni.
Dakujem organizatorom, skvele ako vzdy, tesim sa na dalsi rocnik, snad uz budem aj ja cosi vystavovat.
Junior pozdravuje, diplom zaramovany a z medailou aj spava :wink:
...The one who finished the Kriegslok.....................|Blog||Gallery

Laco | --
Name: Ladislav

Postby Laco » 23 Oct 2012 14:48

V prvom momente som si myslel, že všetko prejdem mlčaním, ale nedalo mi. Musím poďakovať za milé prijatie i uznania, zišla sa tu veľmi príjemná skupina ľudí, ktorá si mala čo povedať. Konečne som vás mnohých poznal aj inak ako z fora včítane vašich modelov. Obdivuhodná úroveň jak vlastných modelov, tak modelov z vystrihovačiek. Citeľný a hlavne viditeľný pokrok, čo ma nesmierne teší. Myslím, že "papierakom" zaslúžene patrí miesto pod modelárskym slnkom, určite sa veľmi teším na podobné stretnutia.
Laco

Return to “Archív 2012”