TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Papierová hvezdáreň 2015 (2.7 - 5.7) 7. ročník
Re: Papierová hvezdáreň 2015 (2.7 - 5.7) 7. ročník
To nemeni nic na fakte, ze si ty sviatok mal, tak mi laskavo dones nejaky darcek. A statnice si tiez treba nejako uctit 
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
Nó, tak to je neblahé.Týmto by som chcel oznámiť príslušným autoritám že môj pobyt na hvezdárni musím z rôznych dôvodov skrátiť. Prídem piatok popoludní a sobotu popoludní budem musieť zase odísť. Objednané hamburgre samozrejme ostávajú ak ich stihnem v spomínanom termíne. Kotlík na guláš bude pripravený len sa mi potom ozvite kto a kedy sa pre neho zastaví lebo nebudem mať k dispozicií auto. Buď tu alebo 0949 686 117
Ja mám taktiež jednu zlú správu, teda zlú aspoň pre mňa.
Po dlhom zvažovaní som sa rozhodol odstúpiť od účasti na tohtoročnej papierovej hvezdárni.
Dôvodom sú zdravotné problémy, ktoré mi už týždeň znepríjemňujú život a ktoré nebudem konkretizovať.
Zašlo to až tak ďaleko, že idem tento týždeň k doktorovi, uvidím, čo mi na to povie, ale nevidím to ružovo.
Mrzí ma to a ospravedlňujem sa VanRayenovi, ak som mu svojím rozhodnutím spôsobil komplikácie.
Asi som sa nemal tešiť.
PS: Mám u Vasíka jeden hamburger, tak ho prenechávam tomu, kto bude mať oň záujem.
Po dlhom zvažovaní som sa rozhodol odstúpiť od účasti na tohtoročnej papierovej hvezdárni.
Dôvodom sú zdravotné problémy, ktoré mi už týždeň znepríjemňujú život a ktoré nebudem konkretizovať.
Zašlo to až tak ďaleko, že idem tento týždeň k doktorovi, uvidím, čo mi na to povie, ale nevidím to ružovo.
Mrzí ma to a ospravedlňujem sa VanRayenovi, ak som mu svojím rozhodnutím spôsobil komplikácie.
Asi som sa nemal tešiť.
PS: Mám u Vasíka jeden hamburger, tak ho prenechávam tomu, kto bude mať oň záujem.
No, az taky drsnak asi nebudem, ale aspon sa budem snazit minimalizovat jeho odpor pri tlaceni k vlakudonesiem a môžem pozrieť, v akom je stave, ale zase mi nevrav, že z hvezdárne už chceš ísť na tom bájsikli domovOzaj... Toudiiii, prinesies mi bicykel? (mam si kupit galusky a vziat nejake naradie?)
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
Hamburgery budem robiť v sobotu (tým pádom by som si ten preslávený sáčkový guláš dal v piatok), takže Panther neboj, ujde sa ti
Marmat - nič sa nedeje, žiadne komplikácie mi to nespôsobí. Marek (Terenkoza) - máš objednané tri kusy - nieže by som ti ich nechcel spraviť, ale jeden váži tak 250 - 300g. Si si istý, že zješ všetky tri? (ak to máš pre niekoho, považuj môj dotaz za bezpredmetný).
ježiši, dnes som nekukol, tak zajtra, ale prázdne galusky tam sú a kolesá sa točia ľahko... asiNo, az taky drsnak asi nebudem, ale aspon sa budem snazit minimalizovat jeho odpor pri tlaceni k vlaku
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
zdravicko,
mal by niekto z tych co planuju dobehnut na hvezdaren o kupu modelov? planujem sa zbavit zopar nadbytocnych modelov tak reku ci sa mi to oplati tahat zo sebou. Ked tak SS.
mal by niekto z tych co planuju dobehnut na hvezdaren o kupu modelov? planujem sa zbavit zopar nadbytocnych modelov tak reku ci sa mi to oplati tahat zo sebou. Ked tak SS.
Rozrobene: 1/32 SHKH Dana; 1.72 DKM Bismarck Turret Bruno
Naposledy dokoncene: 1/48 Mirage IIICZ SAAF;
V priprave: 1/48 He-111H3 a 1/25 SM30+401R
"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."
Jimi Hendrix
Naposledy dokoncene: 1/48 Mirage IIICZ SAAF;
V priprave: 1/48 He-111H3 a 1/25 SM30+401R
"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."
Jimi Hendrix
halo
vasiku tak je na poriadku pocet ks pre mna
a potkane, dones modely na predaj na sobotu pozrem co mas. myslim ze takych tam asik bude viac ks
vasiku tak je na poriadku pocet ks pre mna
a potkane, dones modely na predaj na sobotu pozrem co mas. myslim ze takych tam asik bude viac ks
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
Halo
Uz sa zacinam tesit. Dnes mi aj sam ivant zavolal z vlastneho kreditu
Uz sa zacinam tesit. Dnes mi aj sam ivant zavolal z vlastneho kreditu
Len sa neteš, lebo v sobotu zavrem bránu a chalaňou do buniek a bude po návštevnom dni. Chalani potrebuju kľud na lôžku.