hotovo, pane. potom sa ozvite, budem to mat bokom.Ak sa dá, tak kľudne rezervovať, ďakujem.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Topmodely.sk
Forum rules
V prípade záujmu o otvorenie novej témy kontaktujte administrátora.
- Táto sekcia slúži na komerčné ponuky predaja/kúpy modelov a modelárskeho príslušenstva, ktoré predajcovia ponúkajú v rámci výkonu podnikateľskej činnosti.
- Administrátor fóra nenesie žiadnu zodpovednosť za obsah a pravdivosť tu uvedených ponúk, pričom z predaja v tejto sekcii uvedeného tovaru mu neplynie žiaden zisk.
Re: Topmodely.sk
Bohuš Saxun
CEO TopModely.sk - S láskou k papieru.
Edit: Zľavový kupón na 7% zľavu pre členov klubu platný do 28.2.2026. Kód kupónu: PAPERMODELERS
Ahojte. ja teraz nič nestíham. konečne som sa vybalil po akcii v Nitre kde bolo úplne totálne super.
na zemi mam kopy modelov ktoré sú novinkové, ale nemám kedy ich nahodiť.
nahodil som minulý týždeň asi 25 ABC komisov ale nemám kedy hľadať aké. tak pokukajte či práve to čo zháňate nie je. dnes som sa zapotil a nahodil som další ABC komis, asi cca 100ks:

na zemi mam kopy modelov ktoré sú novinkové, ale nemám kedy ich nahodiť.
nahodil som minulý týždeň asi 25 ABC komisov ale nemám kedy hľadať aké. tak pokukajte či práve to čo zháňate nie je. dnes som sa zapotil a nahodil som další ABC komis, asi cca 100ks:
Bohuš Saxun
Edit: Zľavový kupón na 7% zľavu pre členov klubu platný do 28.2.2026. Kód kupónu: PAPERMODELERS
Pripravili sme pre vás nové modely od spoločnosti Geli (DE), tak hor sa popozerať. Ešte ich nahadzujem. Nebrali sme zatiaľ celú ponuku, len taký prierez. Bude sa ešte nahadzovať, som asi v polke a ešte do konca roku aj ďalšie objednávať...

Bohuš Saxun
Bohuš Saxun
Bohuš Saxun
Dnes som pre vás pripravil takúto zaujímavosť. Modely od francúzskeho vydavateľstva L'Autre Chemin.
Jednoduché pre začiatočníkov:
a pokročilejšie:

Jednoduché pre začiatočníkov:
a pokročilejšie:
Bohuš Saxun
Ahoj Bohus,
To bolo rýchle!
Som veľmi rád, že si si vzal/a do úvahy moju radu.
Prajem ti veľa úspechov s novými produktmi vo tvojom obchode.
S pozdravom z Rakúska,
:) Kurt
To bolo rýchle!
S pozdravom z Rakúska,
:) Kurt
Ahoj.Ahoj Bohus,
To bolo rýchle!
S pozdravom z Rakúska,
Kurt
Veľmi rád a som ti vďačný za pomoc. Budeš to mať u mňa odložené na revanš.
Bohuš Saxun
Za posledné dni sme doplnili nejaké náradie a aj nové typy. Naskladnili sme nejaké lampy.
Určite ste si všimli vynovenú stránku s úplne iným designom. Menu sa premiestnilo zľava hore, a komplet sme prekopali kategórie. Veríme že bude takto nákup pohodlnejší a prehľadnejší. Jedna s noviniek je filtrácia vľavo. Predtým síce bola tiež, ale museli ste ju rozklikávať a hľadať, teraz je stále viditeľná a dá sa s ňou pracovať počas celého pobytu v kategórii.
Určite ste si všimli vynovenú stránku s úplne iným designom. Menu sa premiestnilo zľava hore, a komplet sme prekopali kategórie. Veríme že bude takto nákup pohodlnejší a prehľadnejší. Jedna s noviniek je filtrácia vľavo. Predtým síce bola tiež, ale museli ste ju rozklikávať a hľadať, teraz je stále viditeľná a dá sa s ňou pracovať počas celého pobytu v kategórii.
Bohuš Saxun
- developer10 | 41
- Name: Peter
Chválim, určite to pomohlo prehľadnosti
Nech sa novému webu darí a trim še!
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku