Moc ďakujem, tiež mam ten pocit. Ešte dolaďujeme... Už len aby Slováci začali nakupovať v slovenských eshopoch a nie v zahraničí... a keď robím už tú vianočnú objednávku, že by si objednali aspoň traja, lebo dvaja je málo.Chválim, určite to pomohlo prehľadnostiNech sa novému webu darí a trim še!
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Topmodely.sk
Forum rules
V prípade záujmu o otvorenie novej témy kontaktujte administrátora.
- Táto sekcia slúži na komerčné ponuky predaja/kúpy modelov a modelárskeho príslušenstva, ktoré predajcovia ponúkajú v rámci výkonu podnikateľskej činnosti.
- Administrátor fóra nenesie žiadnu zodpovednosť za obsah a pravdivosť tu uvedených ponúk, pričom z predaja v tejto sekcii uvedeného tovaru mu neplynie žiaden zisk.
Re: Topmodely.sk
Bohuš Saxun
CEO TopModely.sk - S láskou k papieru.
Edit: Zľavový kupón na 7% zľavu pre členov klubu platný do 28.2.2026. Kód kupónu: PAPERMODELERS
- juraj_ziacik | 43
- Name: Gergej
No áno od 15 Okt 2025. ale šák čo už. aj som chcel písať adminom mech to trochu spropagujú, no nevydalo.. neni kedy.Už je vianočná objednávka?? Nezachytil som.....
Bohuš Saxun
Edit: Zľavový kupón na 7% zľavu pre členov klubu platný do 28.2.2026. Kód kupónu: PAPERMODELERS
panebože nééé, ty si tam niečo zmenil odkedy som tam bol naposledy?Moc ďakujem, tiež mam ten pocit. Ešte dolaďujeme... Už len aby Slováci začali nakupovať v slovenských eshopoch a nie v zahraničí... a keď robím už tú vianočnú objednávku, že by si objednali aspoň traja, lebo dvaja je málo.Chválim, určite to pomohlo prehľadnostiNech sa novému webu darí a trim še!
to mi nerob, teda nový som ešte nevidel, ale starý bol f.u.n.k.č.n.ý. a základné pravidlo je nerýpať sa v niečom, čo funguje
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
panebože nééé, ty si tam niečo zmenil odkedy som tam bol naposledy?
Moc ďakujem, tiež mam ten pocit. Ešte dolaďujeme... Už len aby Slováci začali nakupovať v slovenských eshopoch a nie v zahraničí... a keď robím už tú vianočnú objednávku, že by si objednali aspoň traja, lebo dvaja je málo.
to mi nerob, teda nový som ešte nevidel, ale starý bol f.u.n.k.č.n.ý. a základné pravidlo je nerýpať sa v niečom, čo funguje
Bohuš Saxun
- juraj_ziacik | 43
- Name: Gergej
Veď stačilo to napísať sem. Sledujem toto fórum, nenapadlo ma pozrieť aj stránku..... 
Hey Hou, Let´s Go!
Tak sorry.Veď stačilo to napísať sem. Sledujem toto fórum, nenapadlo ma pozrieť aj stránku.....
Je to tu ako minulí rok:
https://papermodelers.sk/viewtopic.php?f=131&t=10025
Bohuš Saxun
Ahojte všetci modelári.
Teraz ako robím vianočnú objednávku uvažujem že je to cele na hlavu. Vianočná objednávka je síce pekná vec, ale ak si objedná 30 ľudí po 2kusoch asi od 10-15 dodávateľov je to neobjednateľné. Musím k tomu dohádzať veci aby každá obj. bola aspoň za 300-500 a viac euro, čo sa teda reálne nedá. Navrhujem že by bola posledná tak ako ju to prezentujem. Chcem dať zároveň vedieť že od GPM sa bude objednávať až vo februári. Keďže veľa peňazí sme vynaložili na nákup nového tovaru (tento rok sme vám priniesli novinky za viac ako 25 tisíc eur + mnoho ďalšieho zo stálej ponuky) a zároveň sme sa pustili do vydavateľskej činnosti, sme dosť vybúchaný a teda musíme si to nejak učesať a naplánovať. V tomto príspevku a potom aj vo vianočnom príspevku, kam skopírujem tento článok, napíšem presne ako si to predstavujem. Zatiaľ by som to ale zhrnul tak že zavediem presné dátumy na objednávky od konkrétnych dodávateľov a bude to každý mesiac jeden. Vždy budete vedieť kedy sa čo objednáva. samozrejme budú aj výnimky a tiež o nich dáme vždy predom vedieť.
Odporúčam sledovať fórum, náš blog facebook a aj email-newsletter.
Ak ste si všimli že som zmenil logo je to dobre. potrebovali sme logo do kruhu a 1:1 a tak sme inovovali. drží sa základného konceptu, farieb a aj tank vlak a lietadlo zostali v logu. na eshope zostáva naše pôvodné logo s týmto sa stretnete tu na fóre, FB, Instači, YouTube, whats up či Smarts App a ako favikon hore na karte v prehliadači.
Teraz ako robím vianočnú objednávku uvažujem že je to cele na hlavu. Vianočná objednávka je síce pekná vec, ale ak si objedná 30 ľudí po 2kusoch asi od 10-15 dodávateľov je to neobjednateľné. Musím k tomu dohádzať veci aby každá obj. bola aspoň za 300-500 a viac euro, čo sa teda reálne nedá. Navrhujem že by bola posledná tak ako ju to prezentujem. Chcem dať zároveň vedieť že od GPM sa bude objednávať až vo februári. Keďže veľa peňazí sme vynaložili na nákup nového tovaru (tento rok sme vám priniesli novinky za viac ako 25 tisíc eur + mnoho ďalšieho zo stálej ponuky) a zároveň sme sa pustili do vydavateľskej činnosti, sme dosť vybúchaný a teda musíme si to nejak učesať a naplánovať. V tomto príspevku a potom aj vo vianočnom príspevku, kam skopírujem tento článok, napíšem presne ako si to predstavujem. Zatiaľ by som to ale zhrnul tak že zavediem presné dátumy na objednávky od konkrétnych dodávateľov a bude to každý mesiac jeden. Vždy budete vedieť kedy sa čo objednáva. samozrejme budú aj výnimky a tiež o nich dáme vždy predom vedieť.
Odporúčam sledovať fórum, náš blog facebook a aj email-newsletter.
Ak ste si všimli že som zmenil logo je to dobre. potrebovali sme logo do kruhu a 1:1 a tak sme inovovali. drží sa základného konceptu, farieb a aj tank vlak a lietadlo zostali v logu. na eshope zostáva naše pôvodné logo s týmto sa stretnete tu na fóre, FB, Instači, YouTube, whats up či Smarts App a ako favikon hore na karte v prehliadači.
Bohuš Saxun
dnes len tak narýchlo jedna malinkata novinka: doplnok k Husitskej veži Stará Turá od Dukase 1:120

Mám tu už vyše mesiaca tovar od Fireboxu, vrátane noviniek, ale neviem sa dostať k tomu aby som ich nahodil. Tak snáď cez víkend.
Doplnili sme komplet ponuku od Modelové Domečky Špalek ktorému v rámci slovenského trhu zastrešujeme predaj.
Rovnako sme doplnili stromčeky od TreesArt Túto ponuku budeme mať aj na výstave v BA.
Spustili sme možnosť objednávok s vyzdvihnutím na Plastikovej zime BA
Mám tu už vyše mesiaca tovar od Fireboxu, vrátane noviniek, ale neviem sa dostať k tomu aby som ich nahodil. Tak snáď cez víkend.
Doplnili sme komplet ponuku od Modelové Domečky Špalek ktorému v rámci slovenského trhu zastrešujeme predaj.
Rovnako sme doplnili stromčeky od TreesArt Túto ponuku budeme mať aj na výstave v BA.
Spustili sme možnosť objednávok s vyzdvihnutím na Plastikovej zime BA
Bohuš Saxun
Predstavujeme náš nový papierový model vydaný pod číslom TM-002 ktorého autorom je Ladislav Jakubčo a jeho predloha stojí na stanici v Trnave.
Parný rušeň Orenstein&Koppel 2911/1908 s vozňami Daa-k a Gbqs.
Model sme zároveň venovali blížiacemu sa 30. výročiu založenia klubu priateľov železníc Trnavy a okolia (KPŽT) v roku 2026.
odkaz na model:
https://www.topmodely.sk/Papierovy-mode ... -d8462.htm
odkaz na článok:
https://www.topmodely.sk/www-bmsax-com/ ... ing&ecmid=
odkaz na YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=PyxfXvHTDUU
Parný rušeň Orenstein&Koppel 2911/1908 s vozňami Daa-k a Gbqs.
Model sme zároveň venovali blížiacemu sa 30. výročiu založenia klubu priateľov železníc Trnavy a okolia (KPŽT) v roku 2026.
odkaz na model:
https://www.topmodely.sk/Papierovy-mode ... -d8462.htm
odkaz na článok:
https://www.topmodely.sk/www-bmsax-com/ ... ing&ecmid=
odkaz na YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=PyxfXvHTDUU
Bohuš Saxun