TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Fórum - Update fóra - phpBB3.1.x
Moderator: Fito
Re: Update fora - phpBB3.1.x
Ake rolovanie nejde?
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Halo
Obrazky - nainstaloval som air adobe, restartol tablet a obrazky mi idu ako na starom skine
Obrazky - nainstaloval som air adobe, restartol tablet a obrazky mi idu ako na starom skine
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
Takze dnes tu lopo nad tym sedel meditoval a sem tam mi povedal - "skus tearz..." a cca na piate "skus teraz" to uz islo. Takze od teraz, by uz mali ist nahravat obrazky aj vo forach, kde user nema prava na vytvaranie novej temy.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Upravil som trochu vzhlad uzivatelskeho panelu, malo by tam by sa tam toho teraz zmestit viac... Ozvem sa zas s dalsimi upravami.
to len u mňa sa spomalilo fórum po poslednom update?
ostatné mi ide ako predtým, ale fórum sa nejak spomaliloUpravil som trochu vzhlad uzivatelskeho panelu, malo by tam by sa tam toho teraz zmestit viac... Ozvem sa zas s dalsimi upravami.
Armin is the best
Zmenil som niekolko desiatok riadkov v css sablonach, tak tam nema byt dovod, aby sa ti spomalilo forum.
už je to celkom v pohode, som sa odhlásil a znovu prihlásil a už to ide rýchlejšie 
Armin is the best
Tak som si ku tomu dnes este sadol a urpvil som talcidla, mali by teraz zaberat menej miesata a mali by byt vyrznajesie. Na dnes koncim, dalsia cas zas nabuduce.
bolo by mozne vianocne upravit logo fora? prirobit tam tie darceky ako minuly rok? priapadne spravit na vrchu snezenie ako to ma modelforum .cz?
Na vianocnom logu sa uz pracuje, chcel by som ho vymenit okolo Mikulasa...