TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

ARMENUSS

serpens | 43
a.k.a. hado
Name: Miro

Re: ARMENUSS

Postby serpens » 13 Jan 2010 08:49

Samo - myslim, ze vasik nemal na mysli hrubky tipu i/y to je bezna vec. Skor mi vadi w/v alebo veci ako s5/spat. Ale to ako tu kto pise, to uz je na nom a je to taktiez jeho vyzitka. Kazdy sme tu zodpovedny v prvom rade hlavne sami za seba.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

ARMENUSS | --
Name: Lukaš

Postby ARMENUSS » 13 Jan 2010 18:49

no a to som si myslel že mi tu budete dávať aj rady k modelom no ale zatiaľ som dostal len samé rady ako fotiť :too sad: :eyes bleed:

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Postby petopato » 13 Jan 2010 19:26

Aj za tie by si mal byť vďačný :devil: , aj fotenie patrí k prezentovaniu sa na fóre...prečo ja len mám z teba pocit, že si sa dovalil ako veľká voda :amazed:

samo | 31
Name: Samo

Postby samo » 13 Jan 2010 19:33

My Ti nemôžeme dávať rady, ako dobre lepiť, to by sme museli spísať materiál o tom, ako správne modelovať, so všetkými odporučovanými pomôckami, návodmi, atď., a ten podstrkovať každému novému členovi, ktorý ešte nemá moc skúseností :wink:
My Ti môžeme akurát povedať (väčšinou ku konkrétnemu modelu): "toto by sa dalo urobiť lepšie, konkrétne takto...bla bla bla.....", prípadne zhodnotiť Tvoj rozrobený alebo dokončený model :)
V Tvojom prípade však asi najviac vadila ľuďom zlá kvalita niektorých fotiek, a tie sú základom toho, aby si ostatní vedeli urobiť predstavu o tom, čo staviaš a ako staviaš.Dokončené modely sa už moc upravovať nedajú, takže každý Ti ich môže zhodnotiť, ale moc sa asi nebude rozpisovať o tom, čo a ako sa dá spraviť...

ARMENUSS | --

Postby ARMENUSS » 13 Jan 2010 21:57

no tak ja dám na vás a polepším sa :surrender:
a to s tou veľkou vodou to asi nebol kompliment že? :too sad:

ARMENUSS | --

Postby ARMENUSS » 14 Jan 2010 20:41

neviete nejako super stránku na modely ????????

sony | 41
2K+
Name: Martin Seemann

Postby sony » 14 Jan 2010 20:42

viewforum.php?f=93 :wink:
warez sa na tomto fore nepodporuje... :wink:
Papierový člen plastikového klubu

pet1972 | 54
Name: Peter Kováč

Postby pet1972 » 14 Jan 2010 20:43

Ak myslis na nejake volne stiahnutelne tak popozeraj tuto http://papermodelers.sk/viewforum.php?f=64

ARMENUSS | --

Postby ARMENUSS » 17 Jan 2010 15:43

no tak zatial dakujemm ....................a nemate aj neake mini

lavar | 46
Name: Ladislav Varga

Postby lavar » 17 Jan 2010 20:59

ARMENUSS wrote:no tak zatial dakujemm ....................a nemate aj neake mini

Viem, že si tu nový, ale mohol by si si najskôr prejsť celé fórum a tiež použiť hľadanie. Keď mám o niečo záujem, tak najprv použijem dostupné možnosti a až potom sa pýtam.
Keby si si otvoril sekciu o free modeloch, iste by si tam našiel aj mini a kadečo iné, stačí len pár krát kliknúť a je to. A tiež čítaj články, lebo ani to nie si schopný, viď moje vlákno Sikorsky. Tam si sa pýtal, skade ho mám. Odpovedal som ti, no o dva články nižšie si sa to pýtal znovu!
Mi ti radi pomôžeme, ale nechci od nás aby sme aj za teba čítali články a referovali ti osobne čo sa v nich píše. Už si dosť veľký na to aby si to zvládol sám!
Viac to nebudem rozvádzať, lebo sa iba rozčúlim. Si tu pár dní, no už si stihol rozvíriť vodu okolo seba. To nie je správna cesta, ak nechceš aby ťa všetci začali ignorovať.
Ak som ťa urazil, tak sa nad tým zamysli, prečo! Ak nie, tak si to, prosím ťa, zober k srdcu a správaj sa podľa toho!
Keď sa chce, ide aj nemožné.

Rozpracované: Škoda Sentinel /Lavar/ 1:16
Odložené: ZIS-3 /Patero/ 1:16

Return to “Vitajte! // Welcome!”