TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
T478.1 /štefíno - alfa/ 1:25
Re: T478.1 /štefíno/ 1:25 VÝVOJ
A jo, a já si pořád říkal, že to moje chlazení by nemělo smysl, ale když si řekl vrtula a mě se vybavila situace když stojím za letadlem, tak už mi to sedí. Díky 
lopatky nebývaju pod uhlom stačí si pozriet nejaký elektromotor toto nieje lietadlo 
axiálny ventilátor má lopatky trochen pod uhlom a toto má väčší tepelný výkon ako sprostý 3kW motor na 380V, ale rozhodne by bolo záhodno vidieť to na živo, v robote máme nejakú lokodielňu a aj motor majú vzadu v rohu, môžem kuknúť, len dúfam že to nebude taký, ako potrebuješ 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
pardon, mal to byť radiálny ventilátor 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Rosteme jako z vody. Nyní už se postupně začínám připravovat na potrubí. Zorienovat se co kam vede je trochu oříšek. Jinak při troše hraní si s rendrem jsem konečně objevil ten, po kterém jsem tolik toužil. Takže motor alá Hal.

A zkusil jsem také vyrendrovat mašinu. No, trvalo to, ale PC to zvládlo.

A zkusil jsem také vyrendrovat mašinu. No, trvalo to, ale PC to zvládlo.

Nádhera... 
Moc pekné, ešte že si nájdeš popri lodičke čas aj na toto je veeeľmi chvályhodné...sa nemviem dočkať konečného výsledku