TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
XII Ogólnopolski Konkurs MK Przeciszów 28-30.09.2012
Re: XII Ogólnopolski Konkurs MK Przeciszów 28-30.09.2012
Marek kto je štvrtý?.. tvoja pani domáca, či si Traktora spacifikovau? 
Papierový člen plastikového klubu
Pani domáca musí strážiť detiMarek kto je štvrtý?.. tvoja pani domáca, či si Traktora spacifikovau?
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
Tak ja uz viem, ze nemozem (a nie koli praci), tento krat to vyslo akurat na Michala (brat + jarmok u nasich).
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Zdravím, idem sem s prosbou na tých, ktorí idete na toto podujatie. Dozvedel som sa, že tam budú predávať novinku od ANSWER-u a to konkrétne Lokomotívu OKz-32. Vedel by mi niekto z Vás tento model tam kúpiť? (samozrejme ak bude) Na detailoch by sme sa dohodli, ak by bol niekto ochotný, prosím SS, ĎAKUJEM 
Aka je sanca, ze by ste sa na spiatocnej ceste zastavili v ZA a spravili by sme stretko?
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Čo ti ja viem, Miro. Skôr asi nie. Výsledky sa vyhlasujú o 13.30, kým to skončí tak bude 14.30, takže sa skôr ako o 15.00 odtiaľ nevymotáme. Do Žiliny dajaké dve hoďky. Takže keď tak, len na rýchly kavejAka je sanca, ze by ste sa na spiatocnej ceste zastavili v ZA a spravili by sme stretko?
Uvidíme, spravíme, čo bude v našich siláchZdravím, idem sem s prosbou na tých, ktorí idete na toto podujatie. Dozvedel som sa, že tam budú predávať novinku od ANSWER-u a to konkrétne Lokomotívu OKz-32. Vedel by mi niekto z Vás tento model tam kúpiť? (samozrejme ak bude) Na detailoch by sme sa dohodli, ak by bol niekto ochotný, prosím SS, ĎAKUJEM
Ja v podstate nie som proti... Uvidíme ako nám to pôjde. Ešte sme sa ani nedohodli, kto bude šoférovať...Aka je sanca, ze by ste sa na spiatocnej ceste zastavili v ZA a spravili by sme stretko?
HlavaXXII - ak sa Vám to podarí, budem mať skoré Vianoce
vopred díky
Čavte,
ešte stále máme dve miesta voľné na trase z BA do Przeciszowa...takže, kto by mal chuť vychutnať si stovky modelov, skvelú atmosféru, prípadne si zasúťažiť alebo využiť možnosť doplniť si archív, tak je vítaný.
Ale pozor...odchádzame už v piatok popoludní.
HlavaXXII
ešte stále máme dve miesta voľné na trase z BA do Przeciszowa...takže, kto by mal chuť vychutnať si stovky modelov, skvelú atmosféru, prípadne si zasúťažiť alebo využiť možnosť doplniť si archív, tak je vítaný.
Ale pozor...odchádzame už v piatok popoludní.
HlavaXXII
chuť zresetovať je veľká!!! 
Papierový člen plastikového klubu