TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Auta
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Re: Auta
Aj u nas su taki chudobni ze maju len nove trojkove octavie (dvojka facelift).
No neviem, mna sa jeden pytal, ci nepredam tisicku (a sam mal tusim pasata)...
Inak Tatra je uz v lakovni, tak som zvedavy kedy, ako a za kolko to spravia (vyvarit predne blatniky, vymenit zadne lemy (tie som dodal), vyvarit prahy okolo dveri, komplet lak)... Az budem vediet viac, ozvem sa.
Inak Tatra je uz v lakovni, tak som zvedavy kedy, ako a za kolko to spravia (vyvarit predne blatniky, vymenit zadne lemy (tie som dodal), vyvarit prahy okolo dveri, komplet lak)... Az budem vediet viac, ozvem sa.
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
- iconmaster | 37
- Last man standing
jozkin wrote:komplet lak
ak myslis celolak, cize striekanie celeho auta nielen spomenutych dielov a ked na slusnom urovni, priprav sa na stvorciferne cislo.
petopato wrote:jozkin wrote:No neviem, mna sa jeden pytal, ci nepredam tisicku (a sam mal tusim pasata)...
Predpokladám, že si tým nechcel povedať, že 1000-ka je lepšia ako passat...
Povedat by som to chcel, ale tentoraz som to tak nemyslel
(islo o to, ze cigani v Mt jazdia aj na passatoch, ale zaujem o eMBecky nestracaju...
)Ico - lak vraj cca 900Evri a klampiar dalsich cca 300... Ale uvidime, ako to dopadne...
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
- iconmaster | 37
- Last man standing
900 EUR a to bude celonastrek? Alebo len tie spominane diely + pripadny pristrek do susednych dielov. Ked celolak, to je dobra cena!
videl som nástrek iba pravého zadného blatníku na Honde Civic v autorizovanom servise Honda na Tomášikovej
v Bratislave a môžeš spočítať nielen bodové zvary, ale aj počet hadíkov nastriekanej farby
podotýkam, že to auto tam bolo mesiac, po 1.5 týždni zistili, že ten blatník sa nedá vyklepať a musia dať nový kus
podobné to je ale aj s autorizovaným servisom Opel, Ford a Škoda
v Bratislave a môžeš spočítať nielen bodové zvary, ale aj počet hadíkov nastriekanej farby
podotýkam, že to auto tam bolo mesiac, po 1.5 týždni zistili, že ten blatník sa nedá vyklepať a musia dať nový kus
podobné to je ale aj s autorizovaným servisom Opel, Ford a Škoda
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
- iconmaster | 37
- Last man standing
Autorizovany servis zanena mozno spickovu techniku (dielna, naradie,..) ale nie v kazdom pripade spickovych odbornikov.. Darmo maju spravenu speci lakovnu, ak nemaju dobreho lakyrnika.
Ked sme boli na skoleni lakovnikov (vsetci co sme boli, robili pre seba, cize nie pre autorizak), tak nas normalne pochvalovali ze mame zaujem a mali sme kopu otazok na technikov, a kazdy sa snazil vyskusat vsetky postupy. Lebo ze tyzden pred nami tam boli chlapci z autorizaku Skoda, ale tym sa nechcelo do nicoho, boli tam ako keby len z nutenia, aby to absolvovali..
Ked sme boli na skoleni lakovnikov (vsetci co sme boli, robili pre seba, cize nie pre autorizak), tak nas normalne pochvalovali ze mame zaujem a mali sme kopu otazok na technikov, a kazdy sa snazil vyskusat vsetky postupy. Lebo ze tyzden pred nami tam boli chlapci z autorizaku Skoda, ale tym sa nechcelo do nicoho, boli tam ako keby len z nutenia, aby to absolvovali..
Bol som na záručnej s Thaliou v NZ a pánko mi hovorí, že mi medzi iným doliali vodu do ostrekovača. Na druhý deň sa mi minula voda v ostrekovači.... Toľko ku kvalite služieb. Zaujímave bolo, že ja som platil v NZ 110€ a kolega v TT 170€ za tú istú záručnú prehliadku. Samozrejme išlo o autorizovaný servis (predajňu).