TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Dodge WC51 /Modelik/ 1:25
Moderator: Oliver
Re: Dodge WC51 /Modelik/ 1:25
zatial pekne, som netusil ze nieco od modeliku sa da beztrestne spachat aj cistostavbou 
no kebyze vlastnym airbrush aj ja tak uz to mam urcite strektnute aj ja,ale tak zatial nejako bojujem uvidime co bude dalej
Na skúšku som urobil jedno koleso.Na disku treba este doladit retuš a chcel by som pridat matky lenže neviem ako ich take male krpce zafarbim nevie niekto poradit?
a tu je nasucho prilozene koleso k naprave a motor k ramu.Mal by som otazku, z čoho robievate kabelaž na motore?mna napadol rybarsky silon nafarbeny alebo nitka lenze na tej bude asi velmi vidiet chlpky

a tu je nasucho prilozene koleso k naprave a motor k ramu.Mal by som otazku, z čoho robievate kabelaž na motore?mna napadol rybarsky silon nafarbeny alebo nitka lenze na tej bude asi velmi vidiet chlpky
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Ja som zvykol farbit matice zvlast iba vtedy, ak budu mat inu farbu ako povrch, na ktory pojdu. V takomto pripade ich nalepim na maskovaciu pasku, na ktorej ich natriem/nastriekam a po schnuti jednoducho zoberem dole a nalepim na prislusne miesto.
Na kabelaz je dobry ten cierny rybarsky silon (pouzivam ako imitaciu tensich plastovych hadic na nakladiakoch, lepsie tvarovatelne (hlavne do malych radiusov) su gumove nite. Ziskas ich rozobraim gumoveho pasu, co sa dava do odevov. Cierne pasy obsahuju zvycajne cierne nite
Na kabelaz je dobry ten cierny rybarsky silon (pouzivam ako imitaciu tensich plastovych hadic na nakladiakoch, lepsie tvarovatelne (hlavne do malych radiusov) su gumove nite. Ziskas ich rozobraim gumoveho pasu, co sa dava do odevov. Cierne pasy obsahuju zvycajne cierne nite
Last edited by iconmaster on 10 Jan 2013 19:02, edited 1 time in total.
ak by si mal/ našiel/ zohnal zelený papier približnej farby, ani retušovať by to nebolo treba 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Jestli máš na mysli retuš hran na originál maticích z vystřihovánky, tak já po jejich vyřezání je pohledovou stranou jehlou přitlačím k nějaké podložce a pak prostě tenkým štětcem zatřu hrany a nevadí, že zabarvím i plochu. Ta pohledová je dole.Ale musí to být hustější barva, protože příliš řídká má tendenci vsáknout se i pod dílec.
vdaka kolegovci za super rady uz som zase o nieco mudrejsi.S tymi gumovymi nitami by ma to nenapadlo asi nikdy a s tymi maticami no uvidime vyskusam nieco z toho co ste poradili a uvidim co mi bude najviac vyhovovat......papier podobnej farby najst je problem kedze taka vojenska zelena nieje hocikde
ked chces dobre matice, tak napis ivantovi 
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat