TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Dodge WC51 /Modelik/ 1:25

Moderator: Oliver

laki | 47
Name: laki

Re: Dodge WC51 /Modelik/ 1:25

Postby laki » 07 Jan 2013 08:13

zatial pekne, som netusil ze nieco od modeliku sa da beztrestne spachat aj cistostavbou :)

Palo151 | --
Name: PAlo

Postby Palo151 » 07 Jan 2013 09:52

no kebyze vlastnym airbrush aj ja tak uz to mam urcite strektnute aj ja,ale tak zatial nejako bojujem uvidime co bude dalej

Palo151 | --

Postby Palo151 » 08 Jan 2013 19:11

No prinašam dalši postup v stavbe doplnil som hriadele

a skompletizoval som motor vdaka tomu kto vymyslel gelovy sekundak a sviečku....bez nich neviem ako by som si dal radi

Palo151 | --

Postby Palo151 » 10 Jan 2013 18:48

Na skúšku som urobil jedno koleso.Na disku treba este doladit retuš a chcel by som pridat matky lenže neviem ako ich take male krpce zafarbim nevie niekto poradit?

a tu je nasucho prilozene koleso k naprave a motor k ramu.Mal by som otazku, z čoho robievate kabelaž na motore?mna napadol rybarsky silon nafarbeny alebo nitka lenze na tej bude asi velmi vidiet chlpky

iconmaster | 38
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 10 Jan 2013 18:56

Ja som zvykol farbit matice zvlast iba vtedy, ak budu mat inu farbu ako povrch, na ktory pojdu. V takomto pripade ich nalepim na maskovaciu pasku, na ktorej ich natriem/nastriekam a po schnuti jednoducho zoberem dole a nalepim na prislusne miesto.

Na kabelaz je dobry ten cierny rybarsky silon (pouzivam ako imitaciu tensich plastovych hadic na nakladiakoch, lepsie tvarovatelne (hlavne do malych radiusov) su gumove nite. Ziskas ich rozobraim gumoveho pasu, co sa dava do odevov. Cierne pasy obsahuju zvycajne cierne nite :wink:
Edit:
Last edited by iconmaster on 10 Jan 2013 19:02, edited 1 time in total.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 10 Jan 2013 19:00

ak by si mal/ našiel/ zohnal zelený papier približnej farby, ani retušovať by to nebolo treba :wink:
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

orech | 54
Name: Tomáš

Postby orech » 10 Jan 2013 19:08

Jestli máš na mysli retuš hran na originál maticích z vystřihovánky, tak já po jejich vyřezání je pohledovou stranou jehlou přitlačím k nějaké podložce a pak prostě tenkým štětcem zatřu hrany a nevadí, že zabarvím i plochu. Ta pohledová je dole.Ale musí to být hustější barva, protože příliš řídká má tendenci vsáknout se i pod dílec.
Semper Fidelis
Hotovo : T-34/76 /Halinski/ 1:25
Na stole : Napoleonics 1807

Palo151 | --

Postby Palo151 » 10 Jan 2013 19:56

vdaka kolegovci za super rady uz som zase o nieco mudrejsi.S tymi gumovymi nitami by ma to nenapadlo asi nikdy a s tymi maticami no uvidime vyskusam nieco z toho co ste poradili a uvidim co mi bude najviac vyhovovat......papier podobnej farby najst je problem kedze taka vojenska zelena nieje hocikde

terenkoza | --
2K+
Name: marek

Postby terenkoza » 10 Jan 2013 23:42

ked chces dobre matice, tak napis ivantovi :victory:
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat

Palo151 | --

Postby Palo151 » 11 Jan 2013 21:07

No takze mam jednu prosbu zacal som pomaly robit ostatne kolesa a pri vyrezávaní som si vsimol , ze mi chyba jedna cast boku pneumatiky ..pozeral som aj na stranke modelíku a tam ich je tiez len 9...

poradte mi prosim Vas, co s tym mam robit? Alebo mam urobit auto bez rezervy?

Return to “Vojenská technika // Military Vehicles”