TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Spitfire Mk.I /Modelik/ 1:33
Re: Spitfire Mk.I /Modelik/ 1:33
To krídlo ti naozaj sadlo parádne, niet čo vytknúť. Aj krídelko sadlo akurát, takže môžeš byť so sebou spokojný. 
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
pekne si to vymakol, kridlo je paradne, nabezna hrana je perfektne zlepena
-
Pavel Pejša | 40
- Name: Pavel
Moc děkuju za slova chvály a podpory. Teď už si jen přát, aby takhle dopadlo i druhé křídlo.
-
Pavel Pejša | 40
Tak pravé křídlo, slepené celkem obstojně,se mi podařilo k trupu nabastlit naprosto ohavně.
Posuďte sami:

Z počátku to šlo hladce.lehce jsem přichytil křídlo a nechal jsem proschnout. Pak jsem si však všiml, že křídlo nemá žádné vzpětí, a tak jsem křídlo musel poutrhnout a silou ho nějak nalepit, aby se vzpětí vytvořilo. Bohužel odneslo to spojení s trupem, které je horší než špatné. Mrzí mě to, ale lepší už to nebude. Pokusím se model dokončit, ale elán jsem ztratil. Naštěstí z dálky to moc vidět není. Tak budu letadlo vystavovat asi jen zleva. No i kdybych ho stihl, tak do Brna ho nepovezu. jen Hurricana.
No a tady pár fotek celku.

Posuďte sami:

Z počátku to šlo hladce.lehce jsem přichytil křídlo a nechal jsem proschnout. Pak jsem si však všiml, že křídlo nemá žádné vzpětí, a tak jsem křídlo musel poutrhnout a silou ho nějak nalepit, aby se vzpětí vytvořilo. Bohužel odneslo to spojení s trupem, které je horší než špatné. Mrzí mě to, ale lepší už to nebude. Pokusím se model dokončit, ale elán jsem ztratil. Naštěstí z dálky to moc vidět není. Tak budu letadlo vystavovat asi jen zleva. No i kdybych ho stihl, tak do Brna ho nepovezu. jen Hurricana.
No a tady pár fotek celku.

-
Pavel Pejša | 40
Tak jsem zase trošku popojel. Nalepil jsem na spodek chladiče a vstup sání vzduchu.
Velký chladič, jsem musel upravovat, protože křídlo je pod chladičem zalomené a mřížky chladiče jsou namalované rovně. Nebyl však problém mřížky upravit a pak vše sedlo dobře. A dále jsem začal dělat všemožnou drobotinu. Vtule jsou hotové a výfuky také. Ty my daly pěkně zabrat. Na to že vypadaly mnohem jednodušší, než výfuky Hurricanu, se lepily mnohem hůř. Papír se dost rozvrstvoval a celkově to byl boj. Lepší už to nebude. No a pak jsem se pustil do vypouklinek a podvozku.

Velký chladič, jsem musel upravovat, protože křídlo je pod chladičem zalomené a mřížky chladiče jsou namalované rovně. Nebyl však problém mřížky upravit a pak vše sedlo dobře. A dále jsem začal dělat všemožnou drobotinu. Vtule jsou hotové a výfuky také. Ty my daly pěkně zabrat. Na to že vypadaly mnohem jednodušší, než výfuky Hurricanu, se lepily mnohem hůř. Papír se dost rozvrstvoval a celkově to byl boj. Lepší už to nebude. No a pak jsem se pustil do vypouklinek a podvozku.

Moooóóóc pekné to máš, sledujem .....
-
Pavel Pejša | 40
sebakritika je pekná vec, ale tú retuš máš fajnovú
foťák vytiahne pomaly aj to, čo tam nemáš 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
myslim ze je to viac nez dobre. na fotkach to vzdy vyzera inac ako v reali.
-
Pavel Pejša | 40
Tak jestli se líbí retuš, tak za to vděčím manželce, protože já mám porušený barvocit. Tak musí barvičky míchat ona.