To som mal na mysli, keď som písal, že to ešte pred striekaním budem upravovať, ale v strede je dosť málo miesta, tak neviem ako to tam bude vyzerať...
P.S.: nezabudni zaliat medzery a rohy okolo drapakov zaliat zriedenym lepidlom, nech su pekne zaoblene
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
KIROVEC K 700A /Agromodels + resize/ 1:25 - by petopato
Moderators: iconmaster, braintech
Re: KIROVEC K 700A /Agromodels + resize/ 1:25 - by petopato
Vďaka!
Peťo, pasujem Ťa za majstra cechu kolárskeho. 
Ta pneumatika je excelentní kousek.
Naprostá bomba.
"O, homo si scires, quantum doctrina valeret, numquam dormires, nocte dieque studeres." (Walter)
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
-
papierovy zralok | --
- Name: Michal
Bombasticke! Chcem sa spytat, takyto "tuning" sa da len striekat alebo sa to da aj natierat (napr. tempery)?
Zaciatocnik, vdacny za kazdu radu.
S natieraním nedosiahneš taký výsledok ako so striekaným a po temperke ostávajú viditeľné ťahy po štetci, čo by sa dalo prebrúsiť. Lepšie je to natrieť napr. revell 9 matt, tá vytvorí gumový vzhľad. Prípadne akrylovky.
Peťo super!
Peťo super!
Nie je dôležitý cieľ, ale cesta.
Natierať sa to určite dá, ale asi skôr syntetikou. Tempery by som nedoporučil, lebo ten povrch už nieje papierový, ale herkulesový a tam už tempera nechytá.
Ja osobne pneumatiky iba natieram, lebo do tých záhybov nezafúkneš farbu. Natieram to šedou syntetickou základavkou na železo doladenou čiernym tónovačom farieb. Guma je vo finále matná a taká divno čierna, ako gumová. Blesk vie tú farbu zosvetliť, takže na fotkách to vyzerá svetlé, ale na dennom svetle je to super a v Nitrianskej telocvičny už určite nerozoznáš, či je to skutočne guma, alebo papier..
Ja osobne pneumatiky iba natieram, lebo do tých záhybov nezafúkneš farbu. Natieram to šedou syntetickou základavkou na železo doladenou čiernym tónovačom farieb. Guma je vo finále matná a taká divno čierna, ako gumová. Blesk vie tú farbu zosvetliť, takže na fotkách to vyzerá svetlé, ale na dennom svetle je to super a v Nitrianskej telocvičny už určite nerozoznáš, či je to skutočne guma, alebo papier..
[col]%|[/col]
noo teda paráda guma vypadá super 
neboj, možno raz bude súťaž/paralelka, kde to využiješA zase mi pribudlo za krabičku bordelu. Nemám srdce takéto veci vyhadzovať a kopia sa mi v skrini, aj keď viem, že so toho už nikdy ani nedotknem...
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]