TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Tipy a triky - Diskusia
Moderator: iconmaster
Re: Tipy a triky - Diskusia
to jo, také som videl predávať aj za 1.5€ 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Stano, to kupuješ v Žiline?
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Áno, v ZA. Na bulvári, na tej strane oproti tescu. Pár metrov ďalej smerom na Aupark a je tam taký obchod "Ľudovka". Sú len dva a ten druhý je na druhej strane (ako tesco). V tom druhom ho majú po 20c, v tom prvom po 10c 
Dik, uz viem kde.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
kluci já mám tip na zdarma vizitky. Dnes jsem tam dávala tisknout takové jednoduché modely pro děcka do školek a byla jsem mile překvapena.
Berte pokud dávají a jde to i v SK.
Berte pokud dávají a jde to i v SK.
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
serpens robil chladič na Kraza pomocou vrstveného papiera, ale neviem nájsť fotku
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Ja som to kedysi robil takto:
Narezal som si pruzky z pauzaku sirsie a uzsie a lepil som ich na seba ako sendvic (cca na dlzku A4), to som potom krajal na mensie a zasa vrstvil na seba a spravil rebrovanie. A pred to isla ochranna mriezka z drotikov. A dopadlo to takto. Zda sa to pracne ale nie je to az taky zabijak.
![]()
![]()
![]()
![]()
dik hosi. pouzijem. ked sa k tomu dostanem. bude sranda to papierikovanie. a iconmaster - to sekundakovanie je super na tie plechy. raz skusim aj to. tlacil si to na laserovke alebo atramentovej, ked si to potom sekundakoval a ti to tak pekne vyrasilo?