TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Curtiss Tomahawk Mk.IIB (P-40C) /WAK/ 1:33
Re: Curtiss Tomahawk Mk.IIB (P-40C) - WAK/1:33
Ja som tiež za to, aby si pokračoval 
Live hard, ride easy.
Chlape, práve som ťa chcel pozvať do súťaže a ty to zabalíš??
Ide ti to fajn. A najviac vecí sa naučíš, keď musíš niečo riešiť a opravovať. Keď sa to lepí samo, môže to byť aj nuda...
A tu už asi tušíš, že to nebude umelecké dielo a preto sa nemusíš báť, že to pokazíš. A môžeš skúšať a učiť sa...
No, ešte si to premysli....
Ide ti to fajn. A najviac vecí sa naučíš, keď musíš niečo riešiť a opravovať. Keď sa to lepí samo, môže to byť aj nuda...
A tu už asi tušíš, že to nebude umelecké dielo a preto sa nemusíš báť, že to pokazíš. A môžeš skúšať a učiť sa...
No, ešte si to premysli....
tiež som za pokračovanie, podobnú radu som dostala aj ja, nie každý model môže byť ukážkový, ale na každom sa niečo nové naučíš..skús to lepiť ďalej, ako keby sa nič nestalo..a dokonči model aspoň pre svoj dobrý pocit,hm? 
Ahojte, dík za všetky komenty.
Ja som to napísal, keď už som bol rozhodnutý. V zásade je to o tom, že modelárstvo mi prináša uvolnenie od stresu a radosť. Tento model nepriniesol ani jedno, ani druhé
Koniec koncov, nevyhodil som to do koša, len som to odložil do šuplíka...takže raz možno...
Traktor, veď ešte niečo hádam začnem tento rok
m.
Ja som to napísal, keď už som bol rozhodnutý. V zásade je to o tom, že modelárstvo mi prináša uvolnenie od stresu a radosť. Tento model nepriniesol ani jedno, ani druhé
Koniec koncov, nevyhodil som to do koša, len som to odložil do šuplíka...takže raz možno...
Traktor, veď ešte niečo hádam začnem tento rok
m.
Ako by to terénkamzík napísal...rozdupať sa to dá aj potom...občas vytiahni, hoď na to farbu, patinu, prirob ďaľšiu časť, skús wash a všetky tie plasťácke fintičky a ukazuj nám to.
-
Pavel Pejša | 39
- Name: Pavel
Chápu jaká dokáže být frustrace z modelu, který se totálně nedaří a rozumím ti, že nemáš chuť ho dodělat. Přesně takhle jsem odložil model T-34, který jsem velmi pokazil retuší a celkově se mi to moc nepodařilo. Teď mi leží doma na polici, bez půlky podvozku a jednoho pásu. Nevím jestli ho někdy dokončím, nejspíš ne. Držím palce k výběru nového modelu a mnoho chuti a sil do další práce 
Re: Curtiss Tomahawk Mk.IIB (P-40C) /WAK/ 1:33
A čo tak skúsiť vytiahnuť kostlivca a skúsiť dobojovať s novými šesťročnými skúsenosťami?
Kto je za? 
Galéria Švo
Večný začiatočník...
Večný začiatočník...
ja veru nie som za 
Nevadi...za pokus to stalo 
Galéria Švo
Večný začiatočník...
Večný začiatočník...