TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Smurfs /free/ 1:2
Re: Smurfs /free/ 1:2
gratulujem a stojí aj sama, lebo treba niečo (koľko asi) vlepiť do špičky topánok?
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Vďaka Toudi, stabilita nie je najhoršia, myslel som si, že bude po dokončení vlasov prepadávať na zadok, ale na moje prekvapenie model stojí aj na vlastných, ale sem tam ju musím pootočiť sa nepreklápala. Záleží od rovnosti povrchu, na ktorom je umiestnená. Napríklad keď som ju fotil spredu a z boku to išlo v pohode, ale keď som ju otočil chrbtom ku mne tak už bol problém. Buď skúsim ešte otvoriť pravú nohu so spodnej časti a vložím do nej nejaké závažie alebo ju prilepím na nejakú podložku. Viac rozmýšľam nad možnosťou druhou, keďže je model určený pre 4 ročnú slečnu a ešte jeden šmolko, by mal pribudnúť pre jej brata, ktorý ešte nemá ani 2 roky, lepšie to bude na nejakej podložke na poličke aspoň to viacej vydrží. Dúfam....... 
Gratulujem, ide ti to dobre 
Úsmev dobrého človeka obdarí a nepriateľa naštve.
Kto chce, hľada spôsob, kto nechce, hľada dôvod.
Kto chce, hľada spôsob, kto nechce, hľada dôvod.
Ďakujem, dúfam že sa zbierka čoskoro rozrastie minimálne o jedného, ktorý sa pripojí k šmoulinke. Tých potom odovzdám novým majiteľom, ktorí dúfam budú mať z nich radosť. 
tak to si píš, od radosti ich zožerú 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
no tak to ich mudem musiet zaniest az ked budu najedeni 
Čaute, ako som naposledy spomínal bol v pláne minimálne ešte jeden šmolko, ale ešte predtým by som rád zaželal všetkým krásne ukončenie roka 2014, čo najmenej spálených prstov od pyrotechniky a šťastný nový rok 2015 plný krásnych modelov a chuti do lepenia
A teraz k spomínanému šmolkovi. Tento model je v rovnakej mierke ako predošlé modely, teda jeho výška by sa mala pohybovať okolo 20cm. Meno šmolka je Jokey - teda vtipkár, ktorý každému venuje vybuchujúci darček - darebák jeden
Ako zvyčajne aj tento model som začal od hlavy a bol trošku čas tak som si pripravil už aj vybuchujúci balíček
Prikladám aj prvých pár fotiek
- hlava
- darček

A teraz k spomínanému šmolkovi. Tento model je v rovnakej mierke ako predošlé modely, teda jeho výška by sa mala pohybovať okolo 20cm. Meno šmolka je Jokey - teda vtipkár, ktorý každému venuje vybuchujúci darček - darebák jeden
Ako zvyčajne aj tento model som začal od hlavy a bol trošku čas tak som si pripravil už aj vybuchujúci balíček
Prikladám aj prvých pár fotiek
- hlava
- darček
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
Šmolko pyrotechnik 
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
Prsty by nemal mať ako správny pyrotechnik 
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)