TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Počítačové hry
Re: Počítačové hry
nič mi to nehovorí= proste ma nebavia, to si už radšej zahrám asi po 15. raz TRON 2.0
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
- Ing. Spendlik | 44
- Name: Tomáš
WoW, WoT - fajn hry ale ten free to play model ma začína pekne vytáčať, takže som si dal dve-tri hry a koniec.
AoE ma nikdy nechytilo, som skôr za klasicke RTS typu Duna 2 a potom všetky rôzne klony od C&C až po SCII.
Gorky si pamätám ako recenziu v jednom veľmi starom SCORE (bol tam screenshot s nejakým trabantom
). Ale nikdy som nehral. Pre mňa sú klasiky hry typu XCOM: Terror from the deep alebo UFO: Enemy Unknown (pri tých som presedel neskutočne veľa času). Dokonca som si kúpil na mobil XCOM: Enemy Unknown a posledné dva týždne sú moje cesty do a z práce menším návratom do detstva. Nie je to síce 100% prerábka tých starých vecí, ale približuje sa to k tomu.
Inak minule som pri rozhovore s kolegami zistil, že už som veterán v počítačových hrách (alebo starý dedo podľa uhlu pohľadu). Nepoznám nové veci - Assasin Creed, CoD a podobne som nikdy nehral a ani ma to neláka. Na druhú stranu nikto z mojich kolegov nepozná pocit 10 minútového čakania na nahratie hry z magnetofónovej pásky alebo na ten pocit, keď ste si domov priviezli upravený magneťák, ktorý dokázal nahrať hry v Turbo móde. A hlavne nikdy nebudú poznať hry typu International Karate, River Raid alebo lámač joystickov Decathlon.
Ach, skoro mi slza vyhŕkla
AoE ma nikdy nechytilo, som skôr za klasicke RTS typu Duna 2 a potom všetky rôzne klony od C&C až po SCII.
Gorky si pamätám ako recenziu v jednom veľmi starom SCORE (bol tam screenshot s nejakým trabantom
Inak minule som pri rozhovore s kolegami zistil, že už som veterán v počítačových hrách (alebo starý dedo podľa uhlu pohľadu). Nepoznám nové veci - Assasin Creed, CoD a podobne som nikdy nehral a ani ma to neláka. Na druhú stranu nikto z mojich kolegov nepozná pocit 10 minútového čakania na nahratie hry z magnetofónovej pásky alebo na ten pocit, keď ste si domov priviezli upravený magneťák, ktorý dokázal nahrať hry v Turbo móde. A hlavne nikdy nebudú poznať hry typu International Karate, River Raid alebo lámač joystickov Decathlon.
Ach, skoro mi slza vyhŕkla
Ked uz sa bavime o gameni, tak celkom zaujimavy dokument. http://www.youtube.com/watch?v=UjZYMI1zB9s
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
trabant vravíš? akurát skúšam natípať a poskladať mapu prvého levelu v prístave, toto je asi 1/8, ale presne to neviem,Gorky si pamätám ako recenziu v jednom veľmi starom SCORE (bol tam screenshot s nejakým trabantom). Ale nikdy som nehral.
až sa mi náhodou podarí celá, zmerám presne
má to fajn ambient, postavy majú občas dobré hlášky (aj keď v CZ preklade neuhádneš heslo do sejfu, čo je v búde nad Trabantom), strieda
sa chodiaca adventúra s ťahovými bojmi, ktoré sú zaujímavé a skoro ako šach, mám v pláne dosiahnuť čo najvyšší level (pri normálnom hraní
dosiahneš nejaký a viac nič, ale dá sa to legálne obabrať), mal som originálku zo SCORE, tú som stratil, v lacných knihách kúpil druhú za 50sk,
tú som tiež zapatrošil, tak to poistil teraz ISO image z uloz.to
kedysi som to používal na nahratie kodekov na prehrávanie .asf súborov, čo v dnešnej dobe internetu znie dosť čudne
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Joj Gorky, som presiel ale napamatam si z toho nic 
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
- Ing. Spendlik | 44
Aaaaa....tak je tam ten Trabant, pamäť nesklamala. 
Inak papierové modelárstvo a počítačové hry idú perfektne dokopy. Nemám na mysli všetky tie grab modely z hier, ale napríklad toudiho RobCo terminál. Ja už dlhšiu dobu poškuľujem po dvoch predlohách, ktoré by ma zamestnali zas na nejaký ten rok-dva:
X-Com - Magnetic Ion Armor (moja srdcovka
)
StarCraft II - Space Marine

Inak papierové modelárstvo a počítačové hry idú perfektne dokopy. Nemám na mysli všetky tie grab modely z hier, ale napríklad toudiho RobCo terminál. Ja už dlhšiu dobu poškuľujem po dvoch predlohách, ktoré by ma zamestnali zas na nejaký ten rok-dva:
X-Com - Magnetic Ion Armor (moja srdcovka
StarCraft II - Space Marine

Ja som to tušil, že ma "donútite" prispieť aj sem
A je to práve Špendlíkov príspevok. Nedávno som si stiahol Starcraft1 (nostalgia - drtil som ho ešte na intráku) a teraz na tom šlapem každú voľnú chvíľu. Ak by si sa pustil do modelu zo Starcraftu - hlásim sa ti ako betatester.
A čo tak aj Terran Goliath alebo Protoss zealot?

A je to práve Špendlíkov príspevok. Nedávno som si stiahol Starcraft1 (nostalgia - drtil som ho ešte na intráku) a teraz na tom šlapem každú voľnú chvíľu. Ak by si sa pustil do modelu zo Starcraftu - hlásim sa ti ako betatester.
A čo tak aj Terran Goliath alebo Protoss zealot?
- Ing. Spendlik | 44
Neuveríte, čo mi dnes prišlo do mejlu
Na gog.com je zľava na Gorky 17 - cena rovných 1,49€.
http://www.gog.com/game/gorky_17
http://www.gog.com/game/gorky_17
Na steam je teraz Fallout NW Ultimate (vsetky DLC) za 4.99 a tak isto Fallout Coletcion (F1 F2 FT) za 4.99