to je úplneNeviem čim to je ale najväčšiu chuť lepiť mám vždy vtedy keď by som sa ale už fakt mal venovať niečomu inému![]()
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Praga V3S - AD080 /PKG/ 1:32
Moderators: iconmaster, braintech
Re: Praga V3S - AD080 /PKG/ 1:32
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Od vtedy ako som to videl naživo sa ti to fakt pekne vyrysovalo... 
fuha, tak myslel som si, že ešte chvíľu kamaráti budeme, ale tak čo sa dá robiť, taký je život, ľudia prichádzajú a odchádzajú..... Samozrejme trošku to ušlo takže pravdepodobne nebudú sedieť zatvorené dvere ale aj tak asi NEBUDEM ROBIŤ FUNKČNÉ pánty takže budú otvorene furt a basta.
Live hard, ride easy.
Aaaaa ideme ďalej. Kabína je namontovana na podvozku. Je sklapacia a kapota je otváracia aby bolo vôbec dačo z toho motora vidno. Dvere budú napevno otvorené lebo nesedia nedali by sa zavreť a ani by zavrete nedržali takže kašlem nato ( Paly trhni si
) Tá retuš je teda hrozná ale dupať to hadam nebudem nato je tu Terenkoza.

Tak to je krása
retuš, zlepenie, všetko.... ale tie dvere
...joooj však Praga má pánty navrchu, to je ľahké spraviť a keď vravíš, že nesedia dvere tak ich treba nepatrne orezať aby tam vošli a vôľu v ich "ráme" nechať práve takú aby zatvorené držali 
Live hard, ride easy.
To ano ale to by sa mi muselo najprv chceť
jednoduhšie je nalepiť to tam natvrdo otvorene a je po starostiach
Aj keď uvidime možno sam seba prekvapím
Mňa by zaujímalo, prečo si tie normálne tenké palivovody vymenil za tie hrubé červené?
Lebo som práve vtedy keď som lepil motor nemal na intráku poruke iný drôtik ale vyberal som taky čo najtenší snad ti nieje až také hrozné.
S ním je to tak, použije to čo má poruke, nie aby počkal deň - dva alebo niekde hľadal. Však vieme svoje, že raz nemal špajdle tak použil miesto nich špagety

Live hard, ride easy.