viacmenej vsetko momentalne visi asi hlavne na mne - hlavny problem je ze mam worku vyse hlavy takze sa dost problematicky na to hlada cas a este aby bola aj synchonizacia s cervenym ...
ale tak ten september vidim realne
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Fórum - Update fóra - phpBB3.1.x
Moderator: Fito
Re: Update fora - phpBB3.1.x
meram bulharskym metrom !
zacata prerabka R2D2
hotovo: Spiderman pos2
rozsmikane: lowQ free R2D2, Jaeger Strike (Pacific Rim)
asi kos: IronMan mk7
plan: USS Patna, BumbleBee, Optimus Prime, Aliens P-5000, rozne SW ...
zacata prerabka R2D2
hotovo: Spiderman pos2
rozsmikane: lowQ free R2D2, Jaeger Strike (Pacific Rim)
asi kos: IronMan mk7
plan: USS Patna, BumbleBee, Optimus Prime, Aliens P-5000, rozne SW ...
neponáhľaj sa, nemám rád "kozmetické" zmeny 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Tak, dajme to mu, ze na teraz stacilo. Vacsinu kritickych veci mame spravenych a teraz uz len drobnosti. Verim, ze sa vam nove forum bude pacit a rychlo sa s nim ztotoznite. Ak mate niekto nejake pripomienky alebo cokolvek, tak piste do tohot vlakna.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Tak, dajme to mu, ze na teraz stacilo. Vacsinu kritickych veci mame spravenych a teraz uz len drobnosti. Verim, ze sa vam nove forum bude pacit a rychlo sa s nim ztotoznite. Ak mate niekto nejake pripomienky alebo cokolvek, tak piste do tohoto vlakna.
Co sa tyka tipov a trikov ktore budu teraz ponovom - chvilu to potrva, kym v tom opravim vsetky linky (plus pri tom doplnam diakritiku), tak zatil pouzivajtie tie v studovni. Dakujeme za trpezlivost.
Co sa tyka tipov a trikov ktore budu teraz ponovom - chvilu to potrva, kym v tom opravim vsetky linky (plus pri tom doplnam diakritiku), tak zatil pouzivajtie tie v studovni. Dakujeme za trpezlivost.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Som zvedavý na odozvu, páči / nepáči

No to aj ja, ci si mam rano davat pozor na lietajuce kamene 
Tak ste to s tou zmenou dizajnu mysleli vazne...

- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Daj hlasovanie 
Ahoj, zdá sa, že linky z url tagu neotvára do nového tabu, ako to bolo v starej verzii, inak zatiaľ OK.
m.
m.
Caute,
zatial hodnotim iba vizaz, funkcnost teraz nemam cast testovat.
Design sa mi paci, je to moderne a ukazka ze aj modelarske forum kraca s dobou. Som zaregistroval ze nedavno zmenil odev aj Kartonwork.pl, ale toto je o hodne lepsie.
Aj cele to prekombinovanie uvodnej stranky - pekne, u mna spokojnost.
Miro
zatial hodnotim iba vizaz, funkcnost teraz nemam cast testovat.
Design sa mi paci, je to moderne a ukazka ze aj modelarske forum kraca s dobou. Som zaregistroval ze nedavno zmenil odev aj Kartonwork.pl, ale toto je o hodne lepsie.
Aj cele to prekombinovanie uvodnej stranky - pekne, u mna spokojnost.
Miro