ONLINE registrácia spustená!!!
http://www.eastmodels.sk/clanky/75/podu ... delov.html
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
X. Bulldog FEST /21.5.2016/ Liptovský Hrádok [SR]
Re: X. Bulldog FEST /21.5.2016/ Liptovský Hrádok [SR]
Papierový člen plastikového klubu
udajne posledny rocnik ?
Áno! Potvrdzujem, že tento desiaty ročník, bude posledný ročník Bulldogfestu.
S chalanmi sme to preberali už dlhšie.
Myslím, že sme na Slovensku, čo to dosiahli z modelárskeho hľadiska. Z malej regionálnej súťaže sme sa prepracovali na tretiu najväčšiu súťaž na Slovensku (väčšia bola už iba Bratislava a Nitra). Momentálne sme na vrchole, čo sme mohli dosiahnúť a radi by sme aj z vrcholu odišli s úctou.
Snažili sme sa za tých pár rokov pre modelárov urobiť čo najviac. Myslím, že sa nám to úspešne darilo aj vďaka vám všetkým, ktorí ste sa zúčastnili.
Koniec mája sme dali do pamäti modelárov s Bulldogfestom, nechceme však aby tento dátum ostal zabudnutý a niečo chystáme, takže sa nechajte prekvapiť
Radi vás teda všetkých privítame 21. mája u nás v Liptovskom Hrádku. Príďte si s nami užiť naplno túto vašu akciu.
Martin
http://www.eastmodels.sk/clanky/75/podu ... utaze.html
S chalanmi sme to preberali už dlhšie.
Myslím, že sme na Slovensku, čo to dosiahli z modelárskeho hľadiska. Z malej regionálnej súťaže sme sa prepracovali na tretiu najväčšiu súťaž na Slovensku (väčšia bola už iba Bratislava a Nitra). Momentálne sme na vrchole, čo sme mohli dosiahnúť a radi by sme aj z vrcholu odišli s úctou.
Snažili sme sa za tých pár rokov pre modelárov urobiť čo najviac. Myslím, že sa nám to úspešne darilo aj vďaka vám všetkým, ktorí ste sa zúčastnili.
Koniec mája sme dali do pamäti modelárov s Bulldogfestom, nechceme však aby tento dátum ostal zabudnutý a niečo chystáme, takže sa nechajte prekvapiť
Radi vás teda všetkých privítame 21. mája u nás v Liptovskom Hrádku. Príďte si s nami užiť naplno túto vašu akciu.
Martin
http://www.eastmodels.sk/clanky/75/podu ... utaze.html
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
Ty si z nás robíš prdel či čo, asi ťa vezmem naplocho mečom. Keby si to napísal 1. apríla tak sa rehocem ešte mesiac ale tento žartík voľáko nevyšiel, hádam s tým nechcete skončiť kuwa

Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu
Musím lepiť kým mám slinu
Na jednej strane je to škoda, mal som túto súťaž úprimne rád, ale chápem organizátorov, že už majú toho dosť a taktiež že chcú "odísť zo scény" v tom najlepšom, tak aby si ich všetci zapamätali len v tom dobrom.
Za mňa teda môžem povedať, že na túto "dernieru" prídem určite, aj keď budem mať ruky, nohy dolámané
P.S. Trošku predbieham, ale patrilo by sa potom po skončení súťaže urobiť jednú pamätnú fotku všetkých zúčastnených modelárov, bez ohľadu na to, či ide o plastikáčov alebo papierákov. Myslite na to
Za mňa teda môžem povedať, že na túto "dernieru" prídem určite, aj keď budem mať ruky, nohy dolámané
P.S. Trošku predbieham, ale patrilo by sa potom po skončení súťaže urobiť jednú pamätnú fotku všetkých zúčastnených modelárov, bez ohľadu na to, či ide o plastikáčov alebo papierákov. Myslite na to
Tak ako je každý rok POSLEDNÁ hvezdáreň,
tak je tento rok POSLEDNÝ Bulldog fest.

tak je tento rok POSLEDNÝ Bulldog fest.
nazdárek ľudkovia.... rád by som vás informoval, že môžte urobiť dobrý skutok.
Rozhodli sme sa spustiť projekt pomoci nášmu kamarátovi modelárovi Ivanovi Klaučovi - Metalsoftovi.
Na súťaži Bulldogfest budú k dostaniu tričká, z predaja ktorých sa prostriedky odovzdajú Ivovi.
Ak máte záujem pomôcť, prosím rezervujte si štýl, veľkosť trička na pomocivanovi@gmail.com, tričká budú k dispozícii na akcii v Hrádku.
Prípadne, ak sa vám nebude dať dostaviť, poproste niekoho, nech vám ich prevezme.
Prosím prečítajte si nasledujúci članok:
http://www.eastmodels.sk/clanky/196/akt ... lauca.html
Ďakujeme!
Rozhodli sme sa spustiť projekt pomoci nášmu kamarátovi modelárovi Ivanovi Klaučovi - Metalsoftovi.
Na súťaži Bulldogfest budú k dostaniu tričká, z predaja ktorých sa prostriedky odovzdajú Ivovi.
Ak máte záujem pomôcť, prosím rezervujte si štýl, veľkosť trička na pomocivanovi@gmail.com, tričká budú k dispozícii na akcii v Hrádku.
Prípadne, ak sa vám nebude dať dostaviť, poproste niekoho, nech vám ich prevezme.
Prosím prečítajte si nasledujúci članok:
http://www.eastmodels.sk/clanky/196/akt ... lauca.html
Ďakujeme!
Rád si také zakúpim.
Ale nemohol by som tam mať lietadlo?
Ale nemohol by som tam mať lietadlo?
Ja si jedno zoberiem, ale uvital by som nejaku tabulku, lebo nie vzdy je Lko Lko a Mko Mko...
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
pokúsim sa zariadiť veľkostnú tabuľku.