TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Francuska armata polowa z 1859r /GPM/ 1:16
Moderator: Oliver
Re: Francuska armata polowa z 1859r /GPM/ 1:16
Je parádna
. A ani podložke nič nechýba. Možno len nejaké voľne pohodené končatiny obsluhy
.
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
Je to parádne, gratulujem k dokončeniu
veru nejaké čistiace oné by sa zišli a zopár gúľ k tomu 
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu
Musím lepiť kým mám slinu
Po dlhšej dobe sa opäť ozývam.
Na druhom konci nabijáku by mal byť ešte výterák, ale zatiaľ som veľmi nepobral ako by som to spravil. Časom aj to hádam príde
Čo je však dôležité, dokončil som podložku, nad ktorou som pôvodne nechcel špekulovať a nakoniec som ju robil týždeň (a vôbec na to nevyzerá). Dosť rečí, tu sú fotky.

P.S. Odborne zdatných členov tohto fóra upozorňujem, že pri výrobe nabijáku a vedra som využil tzv. vizuálnu metódu - teda pozriem a vidím a nemeriam
, takže ak by to bolo v neporiadku, budem vďačný za každú pripomienku. Otázne je, či tam ešte niečo prirobím, nakoľko ma už tento model, slušne povedané, nebaví
.
Report
Dramatické zmeny sa na dele neodohrali. Skúsil som spraviť nabiják a vedro. Ako sa mi to podarilo môžete vidieť na fotkách. Ja môžem iba povedať, že snaha bola P.S. Odborne zdatných členov tohto fóra upozorňujem, že pri výrobe nabijáku a vedra som využil tzv. vizuálnu metódu - teda pozriem a vidím a nemeriam
okometria je hotová veda, ale ty si ju zvládol perfektne
a za týždeň vypestovať polouschnutý trávnik je tiež veľký úspech, paráda
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
halo
zase som si zacal hrizat nechty
kde si do teraz bol ?? davaj dalsi model, sup sup
zase som si zacal hrizat nechty
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
Veľmi podarený model,len čo je pravda... 
Geniálne! Geniálne! Geniálne! Tá patina tomu fakt pomohla, podložka dala šmrnc - ešte k tomu treba dorobiť nejakého Francúza. Toudi by ti mohol stáť ako model (aj keď to je "Rakušák"
)
no, to je, ako by si porovnával súčasné uniformy s uniformami z čias vojny vo Vietname 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Gratulujem, velmi pekna robota...