TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Úlovky z Ebay/Aliexpres

Moderator: iconmaster

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Re: Úlovky z Ebay/Aliexpres

Postby toudi_sk » 24 Mar 2018 11:35

na fasbúku som videl použitie umelých očných rias na trsy trávy, ale momentálne neviem nájsť ten obrázok
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Ing. Spendlik | 44
Name: Tomáš

Postby Ing. Spendlik » 24 Mar 2018 11:42

Ja som si ešte minulý rok objednal toto:
https://www.ebay.co.uk/itm/JAPAN-SHINWA ... 2a8b2d383b

Potreboval som "okopírovať" tvar jedného telesa a následne preniesť do 3D. Žiaľ, tovar už mám dávno doma, ale ešte som to nestihol vyskúšať :)

LuPa | 50
Name: Lubo

Postby LuPa » 25 Mar 2018 21:24

Zhanam tnkostennz nastroj na vyrazanie kruhovych otvorov s tym ze vacsinou potrebujem dieru v diely vyrazit a niekedz prave drobny kruhovy dielik. :)
takový? https://www.aliexpress.com/item/SPC-Hol ... autifyAB=0
Presne taketo nieco, paradna sada, len tu uz by aj clo pytali.Ale dakujem za super tip :)

iconmaster | 38
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 25 Mar 2018 21:29

Platil by si "iba" DPH (=20% z celkovej sumy) + nejaky poplatok za colny servis posty (tusim okolo 4€).

atlon | 48
Pán laserov
Name: attila

Postby atlon » 25 Mar 2018 22:39

Presne taketo nieco, paradna sada, len tu uz by aj clo pytali.Ale dakujem za super tip :)
Platil by si "iba" DPH (=20% z celkovej sumy) + nejaky poplatok za colny servis posty (tusim okolo 4€).
alebo trošku hľadať a za tú sumu aj do zásoby nakúpiť dierovače :wink:
Armin is the best

iconmaster | 38
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 26 Mar 2018 18:45

Akurat tie z Razgyho linku vyzeraju byt s tensou stenou pri hrane a ostrejsim brusenim v porovnaní s klasickymi dielenskymi vysekavacmi. Mozno sa ale mylim..
(este ma napadlo, ze aj tie standardne by sa dali takto upravit, kto ma v obyvacke sustruh, pre tych je to brnkacka :P )

braintech | 44
Kral Papiru (Brno '15)
Name: Miro

Postby braintech » 26 Mar 2018 20:08

...
(este ma napadlo, ze aj tie standardne by sa dali takto upravit, kto ma v obyvacke sustruh, pre tych je to brnkacka :P )
Calling toudi_sk :haha:

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 26 Mar 2018 20:39

:haha: :haha: :haha:

ale ja som taký šikovný, na fasbúku som si uložil ten link s umelýma oňiema, toť foto

Image
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

lowi | 45
Name: Vilo

Postby lowi » 26 Mar 2018 21:47

Chlopi... všetko záleží ako to číňanci zabalia a čo napíšu na obálku.. prišli mi veci aj cez 50,-€ a balíček nik nerozbaloval a žiadne dane som nedoplácal... tí malí žltý ľudia chcú zarobiť a dobre vedia ako tochodí vo svete.. :haha: :haha: treba skúsiť... :wink:

tatra813 | 31
Name: Peter

Postby tatra813 » 26 Mar 2018 22:02

Tak isto musím povedať .. najdrahšiu vec aku som objednával bola za 1300€ :haha: dosla mi 100kg drevena bedna pekne zhodili na paletaku neporusene pobalene tip top ... ziadne clo postovne 30€ :D
Jeden musí robiť vždy,to čo sa páči ostatným .. V suchom doku -> SCHARNHORST 1/150 ..... áno, mám doma laser

Return to “Tipy a triky - Diskusia // Tips & Tricks - Discusion”