TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
T-34/76 / GPM / 1:25
Moderator: Oliver
Re: T-34/76 / GPM / 1:25
Ondro diki, ale pokial ide o čistotu, na to si tu napríklad ty s Oliverom (a samozrejme mnohí další), ja mám len vela tmelu a šmirglov
Prečo myslíš že nerobím čistostavby 
Jedného dňa pripláva moja loď,no pri mojom šťastí budem práve na letisku..
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Dokončené:Pz III,Jagdpanzer IV,Jagdtiger,Jagdpanther, Pz IV, Pz V Panther, Pz I, T-34/76, Sdkfz 251
Pracujem: Pz VI Tiger
Dokončené:Pz III,Jagdpanzer IV,Jagdtiger,Jagdpanther, Pz IV, Pz V Panther, Pz I, T-34/76, Sdkfz 251
Dakujem za chválu Ondro fakt si to cením...Aj keď... ja sa pochválim aj sám ak budem zo seba mať dobrý pocit
Budem dávať predbežne aj fotky patinovania, keď bude čas.... Urobil som ale začiatočnícku chybu a farbu Mr hobby som nagebril na lak mr hobby. Celá vrchná farba mi na prednom pancieri zošla a musel som to prestriekať
Na novú povrchovku som nastriekal jednu vrstvu pololesklého laku ... Vplyvy počasia som naznačil olejovými farbami a jemne porozotieral terpentýnom.
Urobilo mi to nepeknú vec, čo nevime ani prečo, ostali mi z terpentýnu jemné biele stopy a neviem z čoho. Našťastie sa to dalším zalakovaním pololeskom trošku utlmilo. Naniesol som aj dekály, konečne pekne prisali k nerovnému povrchu...decalsoft a návdy z youtube robia veľké zázraky.
Ide sa nanášať wash a potom nejaké to blatíčko a a pigmenty. Dioráma je v hlave ale to až pak
Ako tak kukám tie fotky, musím si fakt urobiť nejaký svetelný stan, lebo takto sa fakt stavba prezentovať nedá
Do konca roka sa polepším 
Urobilo mi to nepeknú vec, čo nevime ani prečo, ostali mi z terpentýnu jemné biele stopy a neviem z čoho. Našťastie sa to dalším zalakovaním pololeskom trošku utlmilo. Naniesol som aj dekály, konečne pekne prisali k nerovnému povrchu...decalsoft a návdy z youtube robia veľké zázraky.
Ako tak kukám tie fotky, musím si fakt urobiť nejaký svetelný stan, lebo takto sa fakt stavba prezentovať nedá
Ta veza je mnam...Tiez som pozeral nejake plastacke videa na Youtube a hej oni maju volajake bazmeky na prilnutie dekalov a ich zafixovanie.
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Toto je fakt paráda, dá sa na to pozerať. Tie povrchy ti vyšli parádne.
Vrelá vďaka za pochvaly!:) Času na lepenie nejako nebolo, ale čosi som predsa len zbúchal.
Chipping k patine patrí a tak som ho urobil aj ja. Na základ nanesieme škrabance zosvetlenou farbou vrchnej kamufláže,v mojom prípade svetlá zelená. Potom sa na tieto miesta nanesie zmiešaná farba tmavošedej s malou prímesou hnedej. Najlepšie sa mi na tieto drobotiny osvedčila zastrúhaná pentelka, dajú sa ňou urobiť aj maličké bodky.

Veža so škrabancami zosvetlenej zelenej
Finálny chipping
Začína sa ukazovať aj dioráma, tie pušky budú výzva

Tak držte palce
Chipping k patine patrí a tak som ho urobil aj ja. Na základ nanesieme škrabance zosvetlenou farbou vrchnej kamufláže,v mojom prípade svetlá zelená. Potom sa na tieto miesta nanesie zmiešaná farba tmavošedej s malou prímesou hnedej. Najlepšie sa mi na tieto drobotiny osvedčila zastrúhaná pentelka, dajú sa ňou urobiť aj maličké bodky.
Veža so škrabancami zosvetlenej zelenej
Finálny chipping
Začína sa ukazovať aj dioráma, tie pušky budú výzva
Tak držte palce
Ejejej, toto bude zas raz fasa model. 
Tá podložka bude zákop?
Tá podložka bude zákop?
Oliver
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
Hej Oliver
, mam nad model urobené aj sklo, a celá dioráma aj s navýšením na zákop by pod sklo nevošla, tak som urobil naozajstný zákop a do dreva som ho zakopal 
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Pekne to napreduje, som zvedavý na ďalšiu patinu
P.S.: videl som ťa v Nitre, ale nevedel som si spomenúť, skade mi je ten chalpík známy. Potom mi niekto vravel, keď ste sa rozlúčili, že to bol Kečup.. Snáď nabudúce.
P.S.: videl som ťa v Nitre, ale nevedel som si spomenúť, skade mi je ten chalpík známy. Potom mi niekto vravel, keď ste sa rozlúčili, že to bol Kečup.. Snáď nabudúce.
Ja som ťa videl Ico, ale všetci z fora s niekým skoro stále kecali, nechcel som sa tam len tak zrazu zjaviť:) Ale spoznal som aspoň Olivera, Tatru, Pesoica, Romana, Mira a podal ruku Fitovi. Každopádne je čo doháňať