Jene: bude aj ten ale zatiaľ nikomu ani muk
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
163.104 ZSSK /Angraf/ 1:25
Re: 163.104 ZSSK /Angraf/ 1:25
Ďakujem chlapi

Vlaky - ZSSK, ZS Cargo, ČD - Najviac
super,riadna aparatura je vnutri. bude aj podlozka,kusok terenu a svietiaci semafor?
zvuk lokomotivy ako spravis?
zvuk lokomotivy ako spravis?
Roman: podložka určite bude, svietiaci semafór neplánujem, ale malé svetielko by tam malo byť, uvidíme, či sa mi podarí to, čo zamýšľam.
Existuje zvukový adaptér, do ktorého sa vloží SD karta s nahraným zvukom a ten následne cez reproduktor prehráva. Otázne je, aké zvuky tam nahrať. Uvažujem totiž len o píšťale.
Existuje zvukový adaptér, do ktorého sa vloží SD karta s nahraným zvukom a ten následne cez reproduktor prehráva. Otázne je, aké zvuky tam nahrať. Uvažujem totiž len o píšťale.
- developer10 | 41
- Name: Peter
Ak budeš mať záujem, môžem Ti vybaviť "súkromné nahrávanie" na niektorej z podobných mašín v Spišskej, môžeš mať komplet nahrievanie, rozbeh a ak to reprák znesie aj brzdyOtázne je, aké zvuky tam nahrať. Uvažujem totiž len o píšťale.
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Tak to osvetlenie a doplnky vyzerajú naozaj dobre, normálne som začal premýšlať že by som do BR52jky dal aspoň lampáš do búdky.
Som veľmi zvedavý, ako bude vyzerať kasňa keď ju nastriekaš.
Som veľmi zvedavý, ako bude vyzerať kasňa keď ju nastriekaš.
developer10: ďakujem pekne za ponuku. Chlapi v depe SNV ma už poznajú. Jednak pre model dvojičky, kt. som kedysi zhotovil a jednak mal som možnosť s nimi pracovať, keďže som v tamojšom depe dobrovoľnícky renovoval náš klubový veterán, historicky elektrický rušeň 140.062 nazývaný Bobina.
Každopádne, so zvukmi nebude problém, nahrávky už mám
Každopádne, so zvukmi nebude problém, nahrávky už mám
- developer10 | 41
- Name: Peter
Ufff, takže v bobine máš prsty?
Tak to sa potom už ale vôbec nečudujem že tu dávaš takéto kúsky! Silno držím prsty a snáď až raz pôjdem vlakom na seba narazíme! A nech Ti Peršing zbehne do zdárneho konca, fakt úžasné!
Fito: tú prvú vetu si nijak nevysvetľuj hej?

Fito: tú prvú vetu si nijak nevysvetľuj hej?
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Ten zvukový dekodér bol myslený skôr z recesie..
ale ak to fakt plánuješ, tak by som skôr urobil loko na podložke s trolejom a zdvihnutým zberačom a prehrával zvuky meničov popr. rozbehu a chodu ventilátorov. V slučke by to možno šlo urobiť z karty. Na elektrike by to šlo urobiť ale s dieslom je to už horšie kvôli dymu z výfuku.
Off topic: Bobinka je vydarená a dúfam, že bude ešte dlho slúžiť...
Off topic: Bobinka je vydarená a dúfam, že bude ešte dlho slúžiť...
Ahojte.
Opäť tu je menšia aktualizácia. Dokončená bola kasňa, strop stanovišťa a samotná strecha. Dokončené boli nejaké detaily, následne prišlo na rad tmelenie a brúsenie. Po základovke boli nanesené vrchné farby a tak model má už tie správne odtiene.
Nasledovať budú opäť nejaké detaily a patina.

Opäť tu je menšia aktualizácia. Dokončená bola kasňa, strop stanovišťa a samotná strecha. Dokončené boli nejaké detaily, následne prišlo na rad tmelenie a brúsenie. Po základovke boli nanesené vrchné farby a tak model má už tie správne odtiene.
Nasledovať budú opäť nejaké detaily a patina.