TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Š 706 MTSP 24 /AK modely/ 1:32
Moderator: iconmaster
- Lukson1982 | --
- Name: Łukasz
Re: Š 706 MTSP 24 /AK modely/ 1:32
Vynikající práce! Těším se na další pokrok.
Velmi náročný model. Som zvedavý na tú kabínu ako sa ti to podarí. Prvý pokus nevyzerá až tak zle ale plne s tebou súhlasím pokiaľ to je mimo tvaru. Držím palce 
Maličký postup po dlhej odmlke-to ale neznamená že sa na tom nepracuje.......

interier viac menej hotový
a pustil som sa aj do zakladného podkladu pre povrchovú farbu-budem mať väčšiu motivaciu na prácu ked budem vidieť farebný výsledok
doterajšej práce

na kabine stále pracujem už ma 3 nastreky surfacerom za sebou a stale to nieje ono....
interier viac menej hotový
a pustil som sa aj do zakladného podkladu pre povrchovú farbu-budem mať väčšiu motivaciu na prácu ked budem vidieť farebný výsledok
doterajšej práce
na kabine stále pracujem už ma 3 nastreky surfacerom za sebou a stale to nieje ono....
Paráda, tieto "3D render" fotky celkov v surfe sa mi veľmi páčia. Len tú kabínu celú nezoder, aby si nemusel kresliť zas ďalšiu 
Inak, tie budíky na palubovke by sa ešte dali vytuniť, nejaké obruče z drôtikov, alebo aspoň navrstviť papier, nech je to plastickejšie. Či to ešte nie je finálna verzia?
Inak, tie budíky na palubovke by sa ešte dali vytuniť, nejaké obruče z drôtikov, alebo aspoň navrstviť papier, nech je to plastickejšie. Či to ešte nie je finálna verzia?
Interier ostava uz tak ako je aj tak zneho vela nevidno a tie budiky uz tunit nebudem.Uz na toto nemam palce 
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
Robil si na kabíne nejaké konštrukčné úpravy, alebo je to kópia originálnej kabíny?
V základe to vyzerá zaujímavo, som zvedavý, ako ti to pôjde ďalej
zmeny som viac menej nerobil je to kopia s tým že som ju lepil inak ako hovorí návod a vlepoval som tam tie falce čo maRobil si na kabíne nejaké konštrukčné úpravy, alebo je to kópia originálnej kabíny?
kabina okolo dverí a na zadnom čele a lem čelného skla
momentálne vyzerá takto