TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Stretko LV
- Blackangel | --
- Name: Michal
Re: Stretko LV
No ak sa nic nestane tak sa ukazem asi aj ja.. Zatial tam mam volno 

Buduci piatok vyhovuje urcite...nemam nic a uz ani nic neplanujem
.... no a ESO... nech sa vyjadria ostatny ja sa prisposobim nemaju Quattro formagi
.... no a ESO... nech sa vyjadria ostatny ja sa prisposobim nemaju Quattro formagi Re: Stretko LV
Skús pozrieť toto, http://www.bieta.sk/index.php/sk/pizza tiež tam nie je "4druhy syra", ale dnes už vo väčšine reštaurácií ne problém dať si urobiť pizzu podľa vlastnej chuti...
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Mne je rovnako daleko, takze rozhodovanie necham na vas...
jasne kludne mozme dat o5 Sahy a vyber restiky necham na miestnych .jo?
Cizáci vraždíci cizáky, v pořádku.My vraždíci cizáky, dobrá.Ale cizáci, kteří nám pomáhají zavraždit cizáka, to sa mi zdá trochu podezřelé.
Ja by som navrhol stretnúť sa pred opäť pred ESOM a rozhodneme sa na mieste, či ideme inde...ja môžem o tej 17-tej 

aj mne to vyhovuje na 1700. ja som plne k dispozicii aj s auto ak treba
Cizáci vraždíci cizáky, v pořádku.My vraždíci cizáky, dobrá.Ale cizáci, kteří nám pomáhají zavraždit cizáka, to sa mi zdá trochu podezřelé.
Zajtra teda kedy odchod? A skade?
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Dobre teda, ak zajtra nevypotim dusu v robote, tak dojdem 
P.S.: Petopato, mohol by si mi prinest 1-2 kusov z tych mikrovrtakov co si daval aj Ivantovi na vysustruzenie kornajsnov? diki!

P.S.: Petopato, mohol by si mi prinest 1-2 kusov z tych mikrovrtakov co si daval aj Ivantovi na vysustruzenie kornajsnov? diki!