parada,nadherne auto ako skutocne. to by mohol byt model tohto mesiaca
a teraz ked si rozbehnuty rychlo zacni lepit nejaky wh fahrzeug
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
LIAZ 100.55 D /Spidamodels/ 1:25
Moderator: iconmaster
Re: LIAZ 100.55 D /Spidamodels/ 1:25
Súhlasím s Dodym.Paradne sa ti to podarilo PalyOplatilo sa stale dokola rypat co bude s Liazkou, nabuduce budem asi este viac
Perfektná práca.
Perfektná práca.Ja by som to bez prefarbenia nedal! 
perfektná robota, gratulujem k dokončeniu

tak s takýmto prístupom určite niePerfektná práca.Ja by som to bez prefarbenia nedal!
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
one napadlo ma volakde som tu videl helmy pretekarov liazky,neskusis zlepit a vlozit donutra
len ich volako neviem najst
len ich volako neviem najst
myslíš od Spidu? tie sú tu, pre obe mierky, 1:32 aj 1:25
http://www.spidamodels.cz/index.php/pag ... delum_1_32
akurát sú pre rok 1985 a neviem, čo za rok staval Paly, z náhľadu to nevidím a z princípu odmietam klikať na obrázky veľké jak 2 kravy
http://www.spidamodels.cz/index.php/pag ... delum_1_32
akurát sú pre rok 1985 a neviem, čo za rok staval Paly, z náhľadu to nevidím a z princípu odmietam klikať na obrázky veľké jak 2 kravy
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Gratulujem k dokončeniu. parádna robota.
Toudi, papierové prilby boli vydané práve k tomu modelu, čo robil Paly.
Toudi, papierové prilby boli vydané práve k tomu modelu, čo robil Paly.
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
Paly aj ja gratulujem k zdarnému dokončeniu tohto modelu.
Po tom jak si mi oznámil, že si to dokončil tak som sa tešil na fotky a konečne som si ich poriadne pozrel.
Fakt skvelo to vyzerá a som rád, že lepíš a teším sa do čoho sa nakoniec pustíš znova.
Fakt skvelo to vyzerá a som rád, že lepíš a teším sa do čoho sa nakoniec pustíš znova.
Ďakujem pekne za všetky ohlasy
Fotky na piesku asi nebudú, pôvodne mala byť podložka ale keď vidím to svoje tempo, to sa radšej pustím do ďalšieho modelu. To, že by niekto model nedal "bez prefarbovania" by som sa nebál, ako som už spomenul všetko tam parádne sedí, ďalej už je to len o trpezlivosti. Aký model bude nasledovať zatiaľ neviem, i keď výber sa zužuje a miestami mám chuť pusiť sa do dvoch naraz
.
Prilby do kamióna mám vytlačené od samého začiatku, ale nakoniec som sa rozhodol ich tam nezaradiť, možno tak pri ďalšej dakarke, teda pokiaľ prilby používali také isté, len v inom farebnom prevedení, aj tak by som ich brúsil a farbil aby boli pekne oblé.
Tento model aj mňa samotného veľa naučil a aj o tom modelárstvo je
Fotky na piesku asi nebudú, pôvodne mala byť podložka ale keď vidím to svoje tempo, to sa radšej pustím do ďalšieho modelu. To, že by niekto model nedal "bez prefarbovania" by som sa nebál, ako som už spomenul všetko tam parádne sedí, ďalej už je to len o trpezlivosti. Aký model bude nasledovať zatiaľ neviem, i keď výber sa zužuje a miestami mám chuť pusiť sa do dvoch naraz
Prilby do kamióna mám vytlačené od samého začiatku, ale nakoniec som sa rozhodol ich tam nezaradiť, možno tak pri ďalšej dakarke, teda pokiaľ prilby používali také isté, len v inom farebnom prevedení, aj tak by som ich brúsil a farbil aby boli pekne oblé.
Tento model aj mňa samotného veľa naučil a aj o tom modelárstvo je
Live hard, ride easy.
Rado sa stalo, som rád, že si ho aj zlepil, lebo ako všetci vieme, dosť modelov pcháme do archívu, čo je na škodu.Čo však nesmiem zabudnúť, je ešte raz poďakovať Petopatovi, že mi tento model ochotne vymenil za iný,
Krásny model, pekne zlepený, niet čo dodať, snáď len toľko, že by som tiež uvítal nejaké fotky v exteriéri...