nadhera, krasne naradie,ako skutocne. pripomenulo mi to starsi babkovy serial a je to, tam mali tiez presne modely naradia, spotrebicov, nabytku.
predpokladam ze to vsetko je merane a robene podla originalov co mate doma v dielni.
autogen stale pouzivaju kurenari, ked montuju napriklad novy kotol tak vsetko rezu a zvaraju len autogenom
modra rucna vrtacka na stole to je narex?
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Motorový vůz M 131 - Hurvínek /balu11/ 1:25 DOKONČENO
Re: Motorový vůz M 131 - Hurvínek /balu11/ 1:25
Táto tvoja papierová dielňa je teda fakt TOP! 
Oliver
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
Neskutočné čosi. To náradie, ako u mňa v dielni. ( akurát autogen ešte nemám )

Balů, tohle nám, normálním modelářům, nedělej! Já už snad zůstanu u měřítka 1:1 ...
Ahojky Romane. No něco jsem vyrobil podle toho, co mám v dílně. Něco jsem si vytáhl na internetu. Tak s tím autogenem jsem to netušil, já si myslel, že už je to dávno překonané. Holt člověk se učí celý život.nadhera, krasne naradie,ako skutocne. pripomenulo mi to starsi babkovy serial a je to, tam mali tiez presne modely naradia, spotrebicov, nabytku.
predpokladam ze to vsetko je merane a robene podla originalov co mate doma v dielni.
autogen stale pouzivaju kurenari, ked montuju napriklad novy kotol tak vsetko rezu a zvaraju len autogenom
modra rucna vrtacka na stole to je narex?
"O, homo si scires, quantum doctrina valeret, numquam dormires, nocte dieque studeres." (Walter)
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
Jinak všem moc dík za slova chvály, jsem rád že se to líbí. Je to to správné palivo do další činnosti. Jinak ještě pro Romana, s tím ručním elektrickým nářadím jsem se opravdu inspiroval Narexem. Já jsem jenom sám zvědav, jak to bude vypadat až to nacpu do toho baráku. I když něco bude i venku. To budou ještě šachy a škatulata hejbejte se. Sice nějakou představu mám, ale sami dobře víte, jak to chodí. Modelář míní ale....... 
"O, homo si scires, quantum doctrina valeret, numquam dormires, nocte dieque studeres." (Walter)
Kamarádi, měl bych prosbu o radu. Zvlnila se mi ta zelená pracovní podložka.
Na prostředku a směrem ke mně se vyboulila. Nevíte někdo, jak to srovnat, má s tím někdo nějakou zkušenost? Přemýšlel jsem o horkovzdušné pistoli, ale nerad bych něco zmršil. Dík za radu.
Toto som raz mal, pomohlo mi to dať na plech a zaliať vriacou vodou, nechal som to tak asi 10 minút, a potom som to dal na rovnú dosku a zaťažil.
Ale či to funguje na všetky podložky, to neviem. Tá moja bola A4 nejaká noname...
Ale či to funguje na všetky podložky, to neviem. Tá moja bola A4 nejaká noname...
Díky Fito. Určitě to zkusím, tímhle způsobem ji nemůžu nijak ublížit, akorát já ji mám trošku větší, A2 Olfa - 42x59 cm, ale to by nemělo být na závadu. jen budu muset sehnat větší plech.Toto som raz mal, pomohlo mi to dať na plech a zaliať vriacou vodou, nechal som to tak asi 10 minút, a potom som to dal na rovnú dosku a zaťažil.
Ale či to funguje na všetky podložky, to nevuem. Tá moja bola A4 nejaká noname...