TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Lokomotiva T6791529 - Sergej /GPM/ 1:25
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
Re: Lokomotiva 781.335-5 - Sergej /GPM/ 1:25
Ahoj Marek, na tie podvaly by sa zislo dat este aspon dve-tri vrstvy tmaveho washu, ony sa v skutocnosti namacali do dehtu ci coho a boli komplet cele cierne ako kominar, no a s touto masinou si ma milo prekvapil, v Nitre som sa sylno kochal 
Re: Lokomotiva T6791529 - Sergej /GPM/ 1:25
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
gratulujem k dokončeniu, dovlečieš do Brna? aj matice by si mi rovno mohol 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
no, ehm, mam asi dalsi vzor. paradna praca. a konecne aj fotky pozeratelne
No Marecku fotky isto lepsie ako zvycajne, ale preco aj podlozku? Ved to mohli byt take fasa fotky. Inak ten pribeh ako si tam trepal ten stol, tak na to som zvedavy 
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
halo
stol tam je narocky...
stol tam je narocky...
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
Lepsie 
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Doslova filmová rekvizita. Gratulujem