TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Hladam

Moderator: Trak-Tor

Tomáš S. | --
Name: Tomáš Straňák

Re: Hladam

Postby Tomáš S. » 26 Mar 2014 18:29

Zdravím,

mám velkou prosbu - nenašel by se někdo nebo nevíte o někom z Brezna, kdo by byl ochotný nafotit a oměřit tento vzácný kousek: http://auto.bazos.sk/inzerat/35546434/T ... NA-PHM.php ? Hlavně samozřejmě nástavbu.
V případě zájmu pište SS či na mejl pipiroha(zavinac)centrum.cz, nebo na skajpu vyhledejte "pipiroha-ts" - sdělím podrobnosti a určitě se domluvíme.

Případnou pomoc bych myslím dokázal i odměnit.

atlon | 48
Pán laserov
Name: attila

Postby atlon » 07 Apr 2014 18:49

tak teda zháňam hlavné rozmery Mercedes-Benz sk 1735 (ťahač, sklopka atď.) na nete som zatiaľ nenašiel (ale to je asi tá moja nešikovnosť :haha: )
Armin is the best

Paly | 38
Name: Paľo

Postby Paly » 07 Apr 2014 22:20

Ale rozmery na Pragu máš všetky, či ? :P
Live hard, ride easy.

Mirec | --
Name: Miroslav

HMS Mercury 1779

Postby Mirec » 14 Jun 2014 02:17

Ahojte pani modelari, zhanam nejaké podklady na túto plachetnicu a hlavne by som chcel vedieť či tie ozdobné kresby na bokoch lode boli iba kresby alebo plastiky, a aj ine veci, rozlozenie lan a tak dalej, keby ste mali niekto nejake info, bol by som vdacny.

Peto | --

Postby Peto » 17 Jul 2014 21:27

Caute. Chcel som Vas poprosit o pomoc pri hladani podkladov pre lanciu stratos. Potreboval by som pohlady z boku ako aj z predu. Nemozem nikde najst rozmery motora a podobne. Dakujem

Vojta Č. | 48
Name: Vojta Čaban

Postby Vojta Č. » 18 Jul 2014 09:25

Tohle máš proklepnutý a k ničemu ti to nebylo? Placenej je tam i okótovanej vektor... K motoru nic :/
http://www.the-blueprints.com/search/lancia+stratos/

Peto | --

Postby Peto » 18 Jul 2014 10:36

toto uz mam ale dik

igy.galos | 56
Name: Igor

letectvo 1.sv.vojny

Postby igy.galos » 24 Aug 2014 17:39

Zdravím všetkých papierovo závislých...a mám netradičný dotaz na celú papierácku verejnosť... :victory: Som posadnutý letectvom prvej svetovej,ale nerobím a nikdy som nerobil vystrihovačky týchto lietadiel,pretože mi pripadajú nereálne...preto som pred rokmi staval niekoľko detailných makiet fokerov v mierke cca 1:16 z papiera v spojení s rôznymi materiálmi,a mal som v pláne vytvoriť dosť rozsiahlu zbierku takýchto modelov..to som ale vlastnil otcovu zbierku leteckých a modelárskych časopisov cca od roku 1965 do roku 1987,ktorá mala vzhľadom na rozsah dokumentácie nevypočitateľnú cenu...ktorá ale počas rozvodu padla za obeť mojej ex a skončila niekde na skládke aj s modelmi,ale to nie je podstatné...hľadám niekoho,kto robí niečo také,alebo podobné,od koho by som mohol získať info,dokumentácie,skúsenosti atď...chcel by som znovu začať stavať tieto modely,ale bez podkladov som v prdeli /sorry za výraz/...dosť mi to chýba,tak ak je tu niekto,kto by vedel pomôcť,tak sa ozvite...dík.
Obrázok užívateľa
igy.galos

Marmat | 38
Name: Martin

Postby Marmat » 27 Oct 2014 15:22

Ahojte, zháňam nejaké rozmerové informácie o nakladači Volvo BM, technickým plánom sa nebránim
Vďaka

iconmaster | 37
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 27 Oct 2014 16:15

Ahojte, zháňam nejaké rozmerové informácie o nakladači Volvo BM, technickým plánom sa nebránim
Vďaka
Na strankach Volvo CE (divizia stavebnych strojov) je slusne spracovana historia znacky, vratane dobovych brozur a specifikacii. Najdes tam nieco aj o nakladacoch BM. :wink:

Return to “Podklady // Details”