TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Papierová hvezdáreň - 5.ročník /4.-7. Jul '13/ Male Bielice
Re: Papierová hvezdáreň - 5.ročník /4.-7. Jul '13/ Male Biel
Tak Peto dve klobasy aj pre M.i.ga mi pribal. Toudas, mysliet sa nerovna tesit sa.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
dobrá výhovorka 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
Petopato aj by som zobral dake dve klobasky na koštovku..
Pivo si donesiem svoje aj nejaku klobasu...
dojdem v piatok, busom . za 9 hodín..
...
mal by som tam byť o tretej... mozem niekoho poprosit o mapu zo stanice na hvezdáren?...

v prvom príspevku máš link na hvezdáreň, v kontaktoch je mapka, kde to je a autobusovú stanicu si snáď na google maps nájdeš
aj sám, ale keď mi brnkneš na mobil, prípadne záväzne povieš, kedy prídeš, môžem skočiť slivkovošedým pre teba

aj sám, ale keď mi brnkneš na mobil, prípadne záväzne povieš, kedy prídeš, môžem skočiť slivkovošedým pre teba
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
O takom case by som akurat mohol prichadzat na hvezdaren, tak by som ta zo stanice zobral.Petopato aj by som zobral dake dve klobasky na koštovku..Pivo si donesiem svoje aj nejaku klobasu...
dojdem v piatok, busom . za 9 hodín..
...
mal by som tam byť o tretej... mozem niekoho poprosit o mapu zo stanice na hvezdáren?...
![]()
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
A tie čierne radlery to čo za značku? Toudi daj aspoň foto, nech viem o čo prichádzam...

Ruším svoju objednávku. Dnes som dostal pár kúskov, takže budem mať dosť aj na rozdávanie, prípadne na výmenu.3 ks, ďakujemJa budem brať na opekanie domáce klobásy, ak niekto chce môžem zobrať viac, stačí povedať počet kusov, sú asi 25cm dlhé, iconmaster a toudi vlani mali...
tato vasa burza sa mi paci
Petopato, poprosim 3 klobasy, dakujem.
Toudi, dakujem radlera si neprosim.
Nema niekto doma volne pohodeny nepotrebny pocitacovy rack ? , staci polovicny...
A pozdravujem z to teho dalekeho vychodu, Presow, Bardejow, Swidnik, ojojoooooj
Petopato, poprosim 3 klobasy, dakujem.
Toudi, dakujem radlera si neprosim.
Nema niekto doma volne pohodeny nepotrebny pocitacovy rack ? , staci polovicny...
A pozdravujem z to teho dalekeho vychodu, Presow, Bardejow, Swidnik, ojojoooooj
Ak je ten radler nealko, tak by som jeden citronovy skusil. Danke.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts