TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Papierová hvezdáreň - 5.ročník /4.-7. Jul '13/ Male Bielice
Re: Papierová hvezdáreň - 5.ročník /4.-7. Jul '13/ Male Biel
Peto - zoberies aj ten "grilovaci disk"? Minule to dost chybalo.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Áno, chcel by som, ale neviem ako budem na tom s miestom, ideme traja + veci, ale snáď to nejako všetko popracem...
P.S: Už sa teším aj ja
P.S: Už sa teším aj ja
Vopred Ti dakujem, neodvazil som sa objednat po tej roztrzke, ktora sa medzi nami tiahla......Mäso a klobásky objednané (klobások vraj bude dosť, aj keby si ešte niekto dodatočne objednal, jednu mám aj pre jozkina)...
Off topic: Ked pozeram do kalendara, tak je navyssi cas, aby som sa zacal balit a hladat si spoje...
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
Mám dosť tlačiarní, mám aj dosť papiera. A k tomu ešte, mám aj dosť náhradných tonerov.Ozaj, Tino, chcel som sa opýtať: Máš tam tlačiareň?
Keby bolo treba niečo vytlačiť a tak...
Vďaka...Mám dosť tlačiarní, mám aj dosť papiera. A k tomu ešte, mám aj dosť náhradných tonerov.Ozaj, Tino, chcel som sa opýtať: Máš tam tlačiareň?
Keby bolo treba niečo vytlačiť a tak...
Hod tlačiarňou/tonerom....
Chlapi, kto sa neteší, nech vystúpi o krok vpred!
tak to má byťVopred Ti dakujem, neodvazil som sa objednat po tej roztrzke, ktora sa medzi nami tiahla......Mäso a klobásky objednané (klobások vraj bude dosť, aj keby si ešte niekto dodatočne objednal, jednu mám aj pre jozkina)...
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Kedze nepride ani Mato/Pisho66, bude tam mat niekto fotak s moznostou natacania HD videa?
Vcerajsia akcia v praci sa pretiahla a domov som dosiel az dnes rano okolo 01:00, takze balenie som realizoval az rano pred odchodom do prace, takze ak som nieco zabudol, vpred sa ospravedlnujem (Peto - na maso som si spomenul).
Ale ine som chcel, rano cestou do prace som v radiu zapocul, ze dnes sa v okoli a vlastne na podstatnej casti mojej trasy do Partinzanskeho a v samotnom partizanskom konaju cyklo preteky. Vie niekto spravit nejaku mapku, ze kde budu zavadzat a comu sa treba vyhnut, resp. ktore cesty budu uzatvorene a navrhnut aj pripadne obchadzky?
Ale ine som chcel, rano cestou do prace som v radiu zapocul, ze dnes sa v okoli a vlastne na podstatnej casti mojej trasy do Partinzanskeho a v samotnom partizanskom konaju cyklo preteky. Vie niekto spravit nejaku mapku, ze kde budu zavadzat a comu sa treba vyhnut, resp. ktore cesty budu uzatvorene a navrhnut aj pripadne obchadzky?
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
U nás hlásili, aby sme ich obchádzali opatrne. Takže uzatvárať asi nebudú nič...
Ten chlieb a horčica bude??
Ten chlieb a horčica bude??
Áno, áno.
V dňoch 4. a 5. júla sa uskutočňuje 13. ročník cyklistickej Cyrilometodskej púte mladých a duchom mladých do Nitry. Odchod z Prievidze je 4. júla o 8.30 h od piaristického kostola. Príchod do Nitry je naplánovaný na 16.30 h.
Takže obmedzenia vzhľadom na čas, v ktorom budete prichádzať na hvezdáreň, už pre Vás nebudú aktuálne. Pre tých čo prídu od Nitry, to samozrejme obmedziť môže a to tiež len vtedy, ak pôjdu cestou, ktorou sa presúva pelotón.
Pelotónu bude robiť sprievod vozidlo polície, vozidlo na prepravu batožiny, servisné a zdravotné vozidlo. Pelotón bude po celej dĺžke lemovaný usporiadateľmi v reflexných vestách.
Takže si ich 100% všimnete.
Toť vsjo.
V dňoch 4. a 5. júla sa uskutočňuje 13. ročník cyklistickej Cyrilometodskej púte mladých a duchom mladých do Nitry. Odchod z Prievidze je 4. júla o 8.30 h od piaristického kostola. Príchod do Nitry je naplánovaný na 16.30 h.
Takže obmedzenia vzhľadom na čas, v ktorom budete prichádzať na hvezdáreň, už pre Vás nebudú aktuálne. Pre tých čo prídu od Nitry, to samozrejme obmedziť môže a to tiež len vtedy, ak pôjdu cestou, ktorou sa presúva pelotón.
Pelotónu bude robiť sprievod vozidlo polície, vozidlo na prepravu batožiny, servisné a zdravotné vozidlo. Pelotón bude po celej dĺžke lemovaný usporiadateľmi v reflexných vestách.
Takže si ich 100% všimnete.
Toť vsjo.