Počkaj, stretko v BA je vo štvrtok, nepomýlil si sa???U mna je to ohrozene tym, ze v piatok musim aj do BA, a zatial neviem kedy sa vratim domov.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Stretko LV
Re: Stretko LV
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Viem viem, ale idem len na otocku - prave koncim skuskami, chvala bohu! Rad by som sa objavil na stretku BA, ked sa zacne letny smester, dufam ze mi to uz konecne vyjde 
Peto, ak neprides tym vlakm co minule tvoj brat, tak urcite stihas 
- iconmaster | 38
- Last man standing
Uvidim, do LV nie je problem sa dostat, len odtialto domov
pozrem ale nejake vecerne spoje do Zeliezoviec, kebyze..
Vam dvom vidim, ze to sedi, ako su na tom ostatni? Blackangel, Ultra, Petopato??
Vam dvom vidim, ze to sedi, ako su na tom ostatni? Blackangel, Ultra, Petopato??
Vsetkym to sedi...Miso v pohode, Ultra sa vyjadril v piatok, ze moze byt a petopato tak isto, ked si bol pre pasky.
- iconmaster | 38
- Last man standing
Ja ťa môžem hodiť do Želiezoviec, ale zatiaľ to mám len na 99%, auto by som mal mať okolo 18,00, takže okolo 18,30 by som mohol byť v LV...Uvidim, do LV nie je problem sa dostat, len odtialto domovpozrem ale nejake vecerne spoje do Zeliezoviec
- iconmaster | 38
- Last man standing
Vdaka Petopato za ponuku, nechame to ako nudzove riesenie, mozno bude stacit aj ked ma hodis na stanicu, 20:50 udajne ide nejaky autbus. Ale nechcem sa prilis dlho zdrziavat v BA, mozno to stihnem v pohode.
Ked tam idem priamo z BA, tak nezoberem asi ziadny rozrobeny model, z pochopitelnych dovodov
Ked tam idem priamo z BA, tak nezoberem asi ziadny rozrobeny model, z pochopitelnych dovodov
Peťo ide Žemliarsky:

alebo potom vlak ráno 4:15Levice,,AS - 20:50
Želiezovce,,Gymnázium - 21:28
tak to bude dlhé stretko 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]