TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
ANGRAF / ANSWER / MPModel / MSModel / Card Army
Moderator: Trak-Tor
Re: ANGRAF / ANSWER / MPModel
No, pri pohľade na ten Jak sa mi zhoršil zrak o jednu dioptriu - ja vás chalani obdivujem, na toto už aby si človek zháňal operačný miroskop 
"Celý problém ľudstva je v tom, že hlupáci a fanatici sú si vždy istí sami sebou, a múdri ľudia plní pochybností." - Bertrand Russell
Na stole: London L.C.C. 106 (Occre), Kafemlejnek (A.Cupák)
Na stole: London L.C.C. 106 (Occre), Kafemlejnek (A.Cupák)
Tak ten Massey Ferguson vyzera velmi pekne
(dufam, ze mi to moje Fka odpustia
)
Ja na toho Jaka kukám jak púk, či je to uvedené v správnom vlákne. Veď to je Hal.
Až potom som si všimol, že tam Trak-Tor uvádzaš autora M. Dworzeckieho. On vydáva modely dlhšie aj pod iným vydavateľstvom ako AH?
Až potom som si všimol, že tam Trak-Tor uvádzaš autora M. Dworzeckieho. On vydáva modely dlhšie aj pod iným vydavateľstvom ako AH?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jano
Hotové modely: Phoenix DIIa, Z5, T40
Jano
Hotové modely: Phoenix DIIa, Z5, T40
No, nemám to presne naštudované, ale čo som pochopil z poľských fór, Marcin sa pred nejakým časom rozišiel s vydavateľstvom AH.Ja na toho Jaka kukám jak púk, či je to uvedené v správnom vlákne. Veď to je Hal.
Podľa všetkého nie v najlepšom, ale to nie ja až také dôležité.
V poslednom čase spolupracuje s viacerými vydavateľstvami, prevažne na grafickej úprave ich modelov.
Ale napríklad Supermarine Spitfire HF Mk.VIII od WAKu je tiež jeho model.
Tento Jak je začiatkom série jeho vlastných modelov, detailne prepracovaných a premakaných.
Druhý v poradí by mal byť
Edit: Wildcat
, podľa mojich vedomostí.Teším sa, až toho Jaka niekto zlepí...
Paralelka?Teším sa, až toho Jaka niekto zlepí...
Vývoj ďalšieho Marcinovho modelu možno sledovať tuhttp://konradus.com/forum/read.php?f=1& ... r=0&page=1
Myslím, že je na čo sa tešiť
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
- sidewinder | 43
- Name: Marián Dragošek
Chlapci - cize tento chalanicko "projektoval" vystrihovacky pre Hala? a teraz robi pre Answer?
Bol som v tom ze halinsky je sam tvorca.
A este otazka - oni to robia ako. Tvorca vystrihovacky robi vsetko, aj kamo? alebona kamo maju nejakych grafikov?
Bol som v tom ze halinsky je sam tvorca.
A este otazka - oni to robia ako. Tvorca vystrihovacky robi vsetko, aj kamo? alebona kamo maju nejakych grafikov?