ahoj
ciene stvorce na spodku kridla su vyfuky? nebolo by zle ich trochu vyrezat ,pre krajsi efekt
svietiace pozicne svetla by sa hodili....
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
SKUPINOVKA 2025 - Blohm-Voss BV138, GOMIX - HOTOVO.
- Robert Blaschke | 66
- Name: Robert
Re: SKUPINOVKA 2025 - Blohm-Voss BV138, GOMIX
Pekná práca Robo,držím palce k úspešnému pokracovaniu. 
- Robert Blaschke | 66
Díky.
Nejaký malý pokrok:
Priznám sa, že pri lepení tejto zostavy som nejaké rebrá odtrhol z kostričky a prilepil ich najskôr samostatne k obšívke, pretože už to raz tak je pri tomto modeli, že obšívka ku kostre v podstate nesedí, resp, sedí iba veľmi približne.
A takto nejako to pôjde dokopy, keď to celé správne dopasujem a budem lepiť:

Nejaký malý pokrok:
Priznám sa, že pri lepení tejto zostavy som nejaké rebrá odtrhol z kostričky a prilepil ich najskôr samostatne k obšívke, pretože už to raz tak je pri tomto modeli, že obšívka ku kostre v podstate nesedí, resp, sedí iba veľmi približne.
A takto nejako to pôjde dokopy, keď to celé správne dopasujem a budem lepiť:
UFF... ideš pekne. Krása
- Robert Blaschke | 66
Paráda Robo. Je to taká zaujímavá kombinácia čistostavby a mäsiarčiny zároveň 
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
- Robert Blaschke | 66
Zaujímavé ako zaujímavé... Hlavne, že to nevzdávam.
Konečne som sa dostal k vakuovaniu streleckých veží - sadrové kopyto som vybrúsil do tvaru a do čo najhladšieho povrchu a potom som ho ešte vymáčal v Sidoluxe, určeného na náhrobné kamene a mramor.
Vakuovanie mi moc nešlo, ale postupne som vychytal detaily - že ak chcem lepšie priľnutie v dolnej časti, treba mi tam pridať niečo o menšom priemere, než je kopyto.
No a vytiahnutie kopyta von z dielca mi vôbec nešlo, ale keď som do kopyta naskrutkoval skrutku do dreva, už ho bolo za čo chytiť a tak sa mi podarilo získať vakuovance bez zničenia kopyta.
Hurá!

Konečne som sa dostal k vakuovaniu streleckých veží - sadrové kopyto som vybrúsil do tvaru a do čo najhladšieho povrchu a potom som ho ešte vymáčal v Sidoluxe, určeného na náhrobné kamene a mramor.
Vakuovanie mi moc nešlo, ale postupne som vychytal detaily - že ak chcem lepšie priľnutie v dolnej časti, treba mi tam pridať niečo o menšom priemere, než je kopyto.
No a vytiahnutie kopyta von z dielca mi vôbec nešlo, ale keď som do kopyta naskrutkoval skrutku do dreva, už ho bolo za čo chytiť a tak sa mi podarilo získať vakuovance bez zničenia kopyta.
Hurá!
Parádna robota. Možno to raz vyskúšam aj ja.