TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Súťaže - Info/Návrhy

serpens | 43
a.k.a. hado
Name: Miro

Re: Akcie - Info

Postby serpens » 29 Oct 2008 10:26

Podla ankety 9 ludi krat 3 smetiaky 27 :) to by uz bol vazne sila :)
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

WanRayen | 49
Papierovy Kopernik
Name: Tino

Postby WanRayen » 29 Oct 2008 14:23

Super 3 smetiaky paráda. Ja si brúsim zuby na tu raketu :bad smile: :bad smile: :still dreaming:

Takže jedna technická ak je nás 10 chcelo by to otvoriť súťaž čo vy na to? Od 1. novembra do 1 januara sú 2 mesiace to je kopa času. predpokladám že sa to bude diať v inej téme však?

a súťaž by som tiež nejako nazval "Smeťákový maratón" napríklad.

serpens | 43
a.k.a. hado

Postby serpens » 29 Oct 2008 15:18

Juro mi dnes pisal ss, ze by to chcel spustit 01.11.2008, cize uz v sobotu. Spravim tomu nove vlakno a vsetko co bude treba. Takze coskoro by sa to tu malo objavit.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

serpens | 43
a.k.a. hado

Sťaže - Info/Návrhy

Postby serpens » 29 Oct 2008 17:49

Ako bolo uz davnejsie avizovane, chceli by sme priamo tu na fore realizovat nejake tie mini sutaze.
Ceny vacsinou len symbolicke, pripadne ak sa niekto rozhodne darovat nejaky ten model.
Sutazenie hlavne pre zabavu.

spider | 34
Name: Stano

Postby spider » 30 Oct 2008 14:12

No a ja som to prehliadol...s tým že nejaká reklama na stránke by bolo dobré...viditeľnosť. Keby mi Rado-Wan nepovedal, tak sem asi nezablúdim...
Takže pripájam sa
a čítal som celú tému...a vždy je niečo iné...takže mohli by ste upresniť podmienky ? :dribble:
правда у воді не тоне і в огні не горить
Working on: KrAZ 255b

serpens | 43
a.k.a. hado

Postby serpens » 30 Oct 2008 14:15

Hej spider, je to trochu zastrcene, ale je to len docasny stav. Cela sutaz bude mat nove vlakno, docitas sa tam aj o pravidlach, hodnoteni, terminoch, cenach. V podstate je to uz nachystane, len cakam na jura (kedze je autor) nech mi to odklepne, ze s tym ako to je nachystane suhlasi. Potom sa to objavi na fore, pravdepodobne s este jednou staronovou novinkou.

Takze v skratke - trosku trpezlivosti, bude to uz coskoro :)

serpens | 43
a.k.a. hado

Re: Sťaže - Info/Návrhy

Postby serpens » 01 Jun 2009 21:25

Dnes v robote na coffee break mal Dalibor dobry napad na dalsi sutaz, teda aspon nam dvom sa naramne pozdaval :haha: Ale zvysok uz necham na neho, snad sa tu cim skor zastavi :beat plaster:

sony | 41
2K+
Name: Martin Seemann

Postby sony » 03 Jun 2009 09:29

no dalsie kolo by nebolo od veci...osobne ako predlohu modelu by som navrhol nejaky z tych free domcekov z dielne pana Vyskovskeho...ktore tu zavesil Toudi... :D
Papierový člen plastikového klubu

WanRayen | 49
Papierovy Kopernik
Name: Tino

Postby WanRayen » 03 Jun 2009 09:40

a co tak nejake free SCI-FI?

serpens | 43
a.k.a. hado

Postby serpens » 03 Jun 2009 11:51

No zatial ani jeden netrefil, ale ak by sme mali cakat na dalibora, tak sa nacakame, dame mu cas do vecera a ak to nestihne, tak to tu odprezentujem namiesto neho :big smile:

Return to “Súťaže // Contests”