TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Úlovky techniky (nejen) na Mladoboleslavsku
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Re: Úlovky techniky (nejen) na Mladoboleslavsku
Je to pravdepodobne nejaky na zakazku vyrobeny naves. Ak plachta neklame, tak prepravuju s tym voziky Jungheinrich, co nie je nadrozmerny naklad.
Tahac je ale pekny a ako pozeram na prednej naprave ma aj Hydro Drive!
Tahac je ale pekny a ako pozeram na prednej naprave ma aj Hydro Drive!
Podľa čoho to z tej fotky vidíš?
A načo to je takémuto ťahaču, pre prípad, že by ho poriadne zaťažili?
A načo to je takémuto ťahaču, pre prípad, že by ho poriadne zaťažili?
- iconmaster | 38
- Last man standing
Vidim to podla tvaru naboja prednej napravy, ten vytrcajuci bubon je vlastne rotacny hydromotor..
No praveze pre cestny tahac to nema taky vyznam, jedine ze by sa pouzival aj mimo ciest. Davaju to najcastejsie do vyklapacov ci drevarskych vozidiel, ktore casto maju problem s trakciou v terene (blato, piesok,..) alebo na snehu.
http://www.mantruckandbus.com/com/en/in ... rive_.html
No praveze pre cestny tahac to nema taky vyznam, jedine ze by sa pouzival aj mimo ciest. Davaju to najcastejsie do vyklapacov ci drevarskych vozidiel, ktore casto maju problem s trakciou v terene (blato, piesok,..) alebo na snehu.
http://www.mantruckandbus.com/com/en/in ... rive_.html
Sikovne, akurat ze doteraz bol pre mna MAN - man az kym som nepozeral reklamu, teraz uz je to emejen 
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
A používají tento Hydro Drive i ostatní výrobci? Nebo to má jenom MAN?
Jinak obdobnou soupravu jsem viděl letos v létě, tahal to Iveco Stralis, návěs byl bez plachty a měli tam naložený malinký vibrační válec. Jenže jsem v ten moment jako naschvál neměl sebou foťák
.
Jinak obdobnou soupravu jsem viděl letos v létě, tahal to Iveco Stralis, návěs byl bez plachty a měli tam naložený malinký vibrační válec. Jenže jsem v ten moment jako naschvál neměl sebou foťák
my sme dnes na diaľnici Kroměříž Brno míňali civilný valník Tatra 815 4×4, takú som veru ešte nevidel
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
- iconmaster | 38
- Last man standing
Vo videach sa chvalili, ze su jediny, ale tak moze to byt uz starsie.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
- iconmaster | 38
- Last man standing
MAN bol prvy (v EU), kto to ponukol. Jo a nazov znacky sa vyslovuje tak ako sa to cita po slovensky, lebo je to skratka Maschinenfabrik Augsburg-Nürnberg