TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Dodge WC51 /Modelik/ 1:25

Moderator: Oliver

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Re: Dodge WC51 /Modelik/ 1:25

Postby toudi_sk » 11 Jan 2013 21:08

No takze mam jednu prosbu zacal som pomaly robit ostatne kolesa a pri vyrezávaní som si vsimol , ze mi chyba jedna cast boku pneumatiky ..pozeral som aj na stranke modelíku a tam ich je tiez len 9...

poradte mi prosim Vas, co s tym mam robit? Alebo mam urobit auto bez rezervy?
kde a ako je umiestnená rezerva? ak je vidieť iba jeden bok, tak by to nemalo vadiť, prípadne si z čierneho farebného papiera môžeš ten druhý bok spraviť aj sám
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Palo151 | --
Name: PAlo

Postby Palo151 » 11 Jan 2013 22:13

no praveze to bude vidiet a vsetky ostatne boky uz mam nalepene na svojom mieste takze vyrobit si to nebudem mat podla coho a zase taky skuseny niesom aby som si to vyrobil sam

terenkoza | --
2K+
Name: marek

Postby terenkoza » 11 Jan 2013 22:22

moznosti mas vela... tak jedna je, ze mozes kupit este jeden model a mas, druha je ze si to zo stranky vytlacis a ako povedal toudy, tou castou to das dodnuka, alebo sa pochlap a maluj, alebo to co mozes ??
spravnu odpoved moze doplnit niekto iny :bad smile:
aaaaaa v navodovke to je ako ?? je to sice modelik, ten ma hodne chyb, ale nepomylil si sa pri stavbe ??

ale co, sprav to bez rezervy a je :victory: skoda spekulovat pri tvojej robote... na co to komplikovat :victory:
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat

johnny7 | 42
Wykonawca
Name: Jano

Postby johnny7 » 11 Jan 2013 22:22

Sak ked mas original, tak hadam ti to niekto len naskenuje.
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster

terenkoza | --
2K+
Name: marek

Postby terenkoza » 11 Jan 2013 22:24

johny, trafis pri tlaci odtien ?? ja ked som tlacil, tak sa mi to nikdy nepodobalo... ale tlacil som len na atramentke a mozno som to zle tlacil..
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat

johnny7 | 42
Wykonawca
Name: Jano

Postby johnny7 » 11 Jan 2013 22:26

Sak nemusi farbu trafit na 100%, Kludne si moze vsetky kolesa zjednotit poprasenim kombinaciou cierneho a nejakeho sedoidneho sucheho pastelu.
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster

ivant | 49
2K+
Name: ivan

Postby ivant » 11 Jan 2013 22:32

ahoj rezerva nemusí pasovat otienom ved je to rezerva,prípadne urob dojazdovku :P

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 12 Jan 2013 00:12

to bude vyzerať takto?

Image Image
podľa mňa by sa vo vnútri trošku iný odtieň stratil :wink: alebo čierny farebný papier a zaprášiť to, ako píše johnny, prípadne ju hodíš na korbu
johny, trafis pri tlaci odtien ?? ja ked som tlacil, tak sa mi to nikdy nepodobalo... ale tlacil som len na atramentke a mozno som to zle tlacil..
aj keď sa rozkrájaš, takú istú farbu nevytlačíš, to je proste tlačiarenský fakt, jedine ak by si omylom tlačil iný odtieň
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Palo151 | --
Name: PAlo

Postby Palo151 » 12 Jan 2013 10:01

vdaka za radi tak to nejako hadam zbucham len by som este potreboval nejaky sken .skoda ze som si to nevsimol skor este pred tym ako som to vsetko zlepil

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 12 Jan 2013 10:33

to už máš zlepené a vybombírované všetky boky, nedajbože už aj nalepené na boku pneu?

ak si vieš zmerať vnútorný a vonkajší priemer kolesa + výšku boku (vydutie), tak si to môžeš vyrátať aj sám, v podpis mám link na taký malý užitočný program, pomocou ktorého si to môžeš vypočítať aj sám

inak, práve takéto veci ma odrádzajú od lepenia originálu :scorn:

Return to “Vojenská technika // Military Vehicles”